Skip links

Întrebări frecvente

Vă rugăm să parcurgeți întrebările și răspunsurile de mai jos – acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la membrii panelului nostru. Cu toate acestea, dacă nu găsiți răspunsul la o întrebare specifică, contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Înregistrare

Cine este eligibil să se înscrie în panelul nostru?

Oricine are în prezent cel puțin 16 ani și are acces la internet, indiferent de dispozitivul pe care îl folosește: PC, laptop, smartphone sau tabletă.

Înregistrarea costă ceva?

Nu. Înregistrarea este gratuită și va rămâne mereu așa.

Cum mă înscriu?

Vă rugăm să accesați această pagină, faceți clic pe fila numită “Înscrieți-vă”, completați câteva date de bază despre dvs. și apoi faceți clic pe “Înregistrare” din partea de jos a formularului. Veți primi imediat un e-mail care include un link de activare a contului. Trebuie să faceți clic pe linkul respectiv pentru a vă activa contul și a începe să primiți sondaje. Dacă nu vă activați contul, nu puteți primi invitații la sondaje. După validare, vă puteți autentifica cu adresa de e-mail și parola pe care ați ales-o la înregistrare.

Se pot înscrie și prietenii sau membrii familiei mele?

Desigur. Vă rugăm să trimiteți acest link prietenilor sau rudelor dvs. prin e-mail, WhatsApp, Facebook sau prin orice altă metodă preferați.

Fiecare prieten sau membru al familiei trebuie să se înregistreze separat folosind o adresă de e-mail diferită și să împărtășească propriile opinii nepărtinitoare. Vă rugăm să rețineți că o adresă IP poate accesa o anchetă o singură dată, de aceea prietenii sau rudele care doresc să răspundă la același sondaj trebuie să o facă din locații diferite.

Pot crea mai multe conturi pentru a câștiga mai mulți bani?

Din pacate, nu. O persoană poate crea și utiliza un singur cont.

La ce tip de sondaje voi fi invitat/ă?

Sondajele noastre au o mulțime de subiecte diferite. Multe dintre acestea au legătură cu obiceiurile dvs. de consum, fie preferințe alimentare, mașini, vacanțe, călătorii, ce tip de telefon dețineți, pentru ce îl utilizați etc. În mod ocazional, puteți primi sondaje pe teme sociale și politice. Pe baza informațiilor pe care le oferiți atunci când completați secțiunea de profil a contului dvs. BrainActive, putem înțelege mai bine care sondaje sunt cele mai potrivite pentru dvs. Prin urmare, este important să vă mențineți profilul în permanență actualizat.

Vă rugăm să rețineți că fiecare sondaj necesită opinii de la persoane care au anumite obiceiuri de consum sau alte caracteristici de profilare pe care nu le putem cunoaște în momentul în care vă trimitem sondajul; acesta este motivul pentru care uneori s-ar putea să nu vă calificați pentru unele dintre sondajele pe care vi le trimitem. Puteți găsi mai multe detalii despre acest subiect în secțiunea “Recompense” de mai jos.

Voi primi e-mailuri de la terți?

Nu. Vă garantăm că nu veți primi niciodată un e-mail nesolicitat (spam), deoarece sunteți membru al panoului nostru.

Red Orange Research S.R.L., compania care deține panourile BrainActive și acest site web, respectă pe deplin GDPR, legea Uniunii Europene care reglementează procesarea și stocarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate, unde vă explicăm clar cum gestionăm datele dvs. personale .

Calitatea de membru al panelului

Încerc să mă autentific, dar nu funcționează. De ce?

Acest lucru se întâmplă cel mai probabil când introduceți e-mail-ul sau parola în mod incorect, fie tastându-le manual, fie datorită funcției de completare automată setată în browserul dvs. Web. Vă rugăm să vă asigurați că introduceți corect e-mailul și parola când încercați să vă autentificați, exact așa cum le-ați ales inițial. Cel mai bine este să le introduceți manual și nu prin utilizarea funcției copy / paste.

Parolele noastre sunt sensibile la litere mari și minuscule, vă rugăm să țineți cont și de acest aspect. Dacă sunteți sigur că introduceți adresa de e-mail și parola potrivite și încă nu vă puteți autentifica, puteți șterge memoria cache de pe pagina dvs. și încercați din nou; dacă tot nu vă ajută să remediați problema, vă rugăm să resetați parola urmând instrucțiunile menționate în secțiunea “Recuperare parolă” de mai jos. Și dacă încă nu vă puteți autentifica, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva problema.

Cum mă dezabonez sau îmi șterg contul?

Puteți face asta oricând, conectându-vă la contul dvs., accesând secțiunea “Actualizare profil” și făcând clic pe “Anulare cont”. De îndată ce ștergeți contul, toate informațiile personale pe care le-ați distribuit sunt șterse automat din baza noastră de date și nu veți mai primi invitații la sondajele noastre. De asemenea, orice recompense care nu au fost răscumpărate înainte de anularea contului dvs. vor fi pierdute. Prin urmare, dacă soldul dvs. depășește pragul minim necesar pentru retragere, vă rugăm să vă răscumpărați recompensele înainte de a face clic pe “Anulare cont”.

Are altcineva acces la informațiile din contul meu?

Nu. Nu împărtășim nicio informație din profilul dvs. cu o terță parte și / sau nu oferim acces unei părți terțe la informațiile dvs. fără a avea un acord scris din partea dvs. Singura excepție de la această regulă este atunci când suntem obligați să facem asta printr-o hotărâre judecătorească.

Red Orange Research S.R.L., compania care deține panourile BrainActive și acest site web, respectă pe deplin GDPR, legea Uniunii Europene care reglementează procesarea și stocarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate, unde vă explicăm clar modul în care gestionăm datele dvs. personale.

Cum îmi pot actualiza profilul?

Vă rugăm să vă autentificați în contul dvs. și accesați secțiunea “Profilul meu”, unde puteți să vă actualizați întotdeauna adresa, e-mailul, parola etc., precum și orice alte informații introduse în profilul dvs.

Apoi derulați în jos și veți vedea informațiile extinse de profil, unde puteți introduce detalii despre educația, profesia, ocupația, mașina, călătoriile dvs. etc. Este important să completați cât mai multe informații din profilul dvs. (în mod ideal, toate categoriile ), deoarece acesta este singurul mod în care putem afla ce sondaje sunt adecvate și relevante pentru dvs.

Fiecare studiu pe care îl derulăm are propriul său public țintă: acesta poate fi format din proprietarii de mașini, de exemplu. Dacă completați secțiunea auto, vom ști dacă sunteți proprietar de mașini și, în consecință, vă invităm să participați la sondaje care necesită avizul proprietarilor de mașini. Restul secțiunilor funcționează în același mod. Vă rugăm să completați cât mai multe secțiuni pentru a obține mai multe invitații la sondajele noastre și, în consecință, pentru a vă crește șansele de a câștiga mai multe recompense.

Rețineți că, imediat după schimbarea adresei de e-mail, nu veți putea să vă accesați contul BrainActive pentru următoarele 7 zile – acest lucru se datorează măsurilor de securitate în vigoare, menite să protejeze accesul neautorizat la contul dvs. Vă rugăm trimiteți-ne un e-mail dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Cel mai important: nu uitați să faceți clic pe “Actualizare” după ce ați schimbat informațiile.

Recompense

Ce tip de recompense pot câștiga?

Imediat după completarea cu succes a unui sondaj, sunteți recompensat cu o sumă de bani care este alocată contului dvs. BrainActive. Apoi, după ce atingeți pragul minim de recompense din cont, de obicei echivalentul a 10 euro, puteți retrage banii prin una dintre opțiunile menționate în secțiunea “Recompense”, accesibilă în partea de sus a acestei pagini.

Unde sunt recompensele pe care le-am câștigat?

Recompensele pe care le câștigați sunt trimise instantaneu în contul dvs. BrainActive, imediat după completarea cu succes a oricărui sondaj. Când acest lucru nu se întâmplă, este fie pentru că nu ați terminat completarea sondajului și ați fost descalificat din diferite motive (citiți mai multe detalii mai jos despre acest lucru), fie a existat o eroare temporară pe link-ul sondajului. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Cum pot retrage recompensele pe care le-am câștigat?

Vă rugăm intrați în contul dvs. BrainActive, faceți clic pe “Recompense”, alegeți tipul de recompensă pe care îl preferați și apoi faceți clic pe “Răscumpărați recompensele”. După ce veți face acest lucru, vom primi o notificare în platforma noastră și un membru al echipei noastre de asistență a panelului vă va trimite banii în următoarea zi lucrătoare, prin metoda aleasă. Vă rugăm să aflați mai multe despre opțiunile noastre de recompense în secțiunea “Recompense”, accesibilă în partea de sus a acestei pagini.

De ce nu-mi pot retrage recompensele?

Aceasta se datorează regulii pragului minim de recompense. Mai întâi, trebuie să atingeți nivelul minim de bani din contul dvs. BrainActive înainte de a vă putea răscumpăra recompensele. Acest nivel minim este echivalentul a 10 euro, însă poate varia ușor de la o țară la alta.

Unde pot vedea soldul meu actual?

Vă rugăm intrați în contul dvs. BrainActive și vă veți vedea soldul curent pe tabloul de bord.

Câți bani pot câștiga?

Aceasta depinde de numărul de sondaje pe care reușiți să le completați, care la rândul său este influențat de numărul de invitații pe care vi le trimitem și de cât de repede reacționați când primiți un sondaj. Nu putem garanta o anumită frecvență de trimitere a sondajelor, cu toate acestea, primirea în medie de 4-5 invitații la sondaj pe săptămână este realistă. Pentru a vă maximiza câștigurile, este mai bine să vă completați profilul 100%, să îl țineți la curent și să vă verificați e-mailul sau contul BrainActive cel puțin o dată pe zi.

Pentru a vă asigura că primiți e-mailurile noastre, vă rugăm să adăugați support@brainactivepanels.com la lista de contacte, pentru ca e-mailurile noastre să nu ajungă în folderul de spam.

Am terminat un sondaj, dar nu văd recompensa în contul meu BrainActive. De ce?

Pot exista diverse motive pentru care se întâmplă asta: unele sunt legate de calitatea răspunsurilor pe care le-ați dat, motive legate de nepotrivirea cu ținta solicitată, limita numărului de răspunsuri de care au nevoie clienții noștri sau, în mod excepțional, a existat o eroare de redirecționare pe link-ul de sondaj care a împiedicat alocarea corectă a recompenselor.

Calitatea datelor este extrem de importantă atât pentru noi cât și pentru clienții noștri. Pot exista situații când răspunsurile pe care le oferiți sunt considerate neconforme din punct de vedere al calității. Cazurile sunt următoarele:

 • Răspunsuri prea rapide: fiecare chestionar are o durată medie estimată; dacă nu completați chestionarul într-un interval de timp acceptabil, acesta va fi considerat necorespunzător din punct de vedere al calității; înseamnă că nu ați citit cu atenție întrebările și opțiunile de răspuns; în consecință, răspunsurile pe care le oferiți nu pot fi considerate relevante de către clientul nostru și pot fi marcate ca nevalide.
 • Răspunsuri inconsecvente: într-un chestionar pot exista întrebări similare formulate diferit; dacă oferiți răspunsuri diferite la aceste întrebări similare, acestea ar putea fi marcate ca nevalide de către clientul nostru.
 • Răspunsurile de tip “Red Herring”: uneori, clienții noștri introduc întrebări specifice pentru a-ți testa atenția și a verifica dacă într-adevăr ai citit cu atenție întrebarea și răspunsurile, astfel încât răspunsurile tale să fie reale și să reflecte opinie. Poate fi aceeași întrebare adresată în moduri diferite și plasată în secțiuni diferite ale chestionarului, pentru care trebuie să răspundeți la fel sau să alegeți aceeași opțiune de răspuns. Sau poate exista un simplu test logic, pentru a verifica dacă acordați atenție textului din chestionar. Dacă nu treceți acest test, este posibil ca opiniile dvs. să nu fie considerate acceptabile de către client și, prin urmare, răspunsurile dvs. pot fi marcate ca invalide.
 • Răspunsuri necorespunzătoare: din când în când pot exista întrebări în care nu sunt menționate opțiuni de răspuns, doar o casetă în care trebuie să introduceți răspunsul. Dacă răspunsul pe care îl furnizați nu este conectat la întrebare, include un limbaj sau litere necorespunzătoare fără niciun sens, acesta ar putea fi invalidat de client.

Atunci când primim răspunsuri precum cele menționate mai sus, toate răspunsurile date în sondajul respectiv pot fi considerate inacceptabile din punct de vedere calitativ și, în acest caz, nu veți fi recompensat pentru sondajul respectiv. Dacă primim în mod constant astfel de răspunsuri în mai multe sondaje, ne rezervăm dreptul de a vă anula contul. Și, atunci când se va întâmpla acest lucru, soldul actual de recompense va fi pierdut.

De asemenea, există și alte 2 cazuri în care este posibil să nu fiți recompensat:

 • nu corespundeți profilului de care clientul nostru are nevoie în studiul respectiv. De ce se întâmplă acest lucru: clienții sunt interesați doar de opinii care pot fi extrapolate la întreaga populație dintr-o regiune / țară; din păcate, nu putem ști în prealabil dacă vă potriviți cu profilul țintă dorit de client într-un sondaj. Mai mult, împărtășirea informațiilor cu persoanele care răspund la sondaje este ceva care contravine reglementărilor industriei;
 • vă potriviți cu profilul țintă, dar există o limită maximă de răspunsuri acceptate de client pentru anumite criterii demografice (de obicei vârsta, sexul și regiunea) și, în momentul în care accesați linkul, limita maximă a fost deja atinsă. Din nou, motivul pentru care se întâmplă acest lucru se datorează faptului că clienții trebuie să extrapoleze rezultatele sondajului către întreaga populație dintr-o țară / regiune, ceea ce înseamnă că structura demografică a persoanelor care răspund la sondaj trebuie să corespundă structurii demografice a tuturor persoanelor care locuiesc în acea țară / regiune respectivă.

În afară de toate acestea, erorile tehnice pot apărea din când în când și, din păcate, sunt în afara controlului nostru; dacă credeți că motivul pentru care nu ați primit recompensa în contul dvs. BrainActive a fost o eroare pe link-ul sondajului, contactați-ne.

Tocmai am completat profilul din contul meu BrainActive, dar nu am primit nicio recompensă. De ce?

Acest lucru se întâmplă deoarece în prezent nu recompensăm membrii grupului pentru completarea profilului lor, ci doar pentru completarea cu succes a sondajelor.

Cu toate acestea, vă mulțumim foarte mult pentru completarea profilului dvs. BrainActive. Acest lucru este foarte util pentru noi pentru a determina care sondaje sunt cele mai potrivite pentru dvs.

De ce nu mai oferiți PayPal?

PayPal a decis să își schimbe metodele de adăugare de bani în conturile de afaceri, ceea ce din păcate a afectat operațiunile noastre, făcând practic PayPal indisponibil pentru noi ca metodă de răscumpărare a recompenselor. Ca alternativă, am introdus Skrill, care funcționează într-un mod similar cu PayPal și permite, de asemenea, transferul banilor instantaneu în contul personal. Vă rugăm să citiți mai multe despre tipurile de recompense pe care le oferim în prezent în secțiunea “Recompense”, accesibilă în partea de sus a acestei pagini.

Îmi pot răscumpăra recompensele prin transfer bancar în contul personal?

Din păcate, aceasta nu este o opțiune posibilă pentru noi în acest moment. Cu toate acestea, oferim un transfer de bani instantaneu prin Skrill și din contul dvs. Skrill puteți retrage banii în diferite moduri, după cum se explică aici (acest text este doar în engleză). Printre altele, există o opțiune de a transfera banii către Skrill Virtual Prepaid Mastercard, pe care îl puteți genera instantaneu online în contul dvs. Skrill și pe care îl puteți utiliza atunci când faceți cumpărături la diverși comercianți online. Există, de asemenea, o opțiune de a transfera banii în contul dvs. bancar personal. Vă rugăm să rețineți că Skrill poate percepe o taxă atunci când utilizați unele dintre aceste opțiuni, de aceea este o idee bună să retrageți banii din contul dvs. Skrill doar după ce ați strâns o sumă mai mare de bani.

Ce este Skrill?

Skrill este un serviciu online care permite transferuri instantanee de bani între oameni din întreaga lume, între oameni și întreprinderi, precum și între companii. Vă rugăm să citiți mai multe despre asta aici.

Skrill este disponibil în țara mea?

Primirea de bani prin intermediul Skrill este posibilă în aproape toate țările lumii, cu excepția celor menționate aici.

Dacă îmi retrag recompensele prin Skrill, mă va costa ceva?

Dacă moneda contului dvs. Skrill este euro, atunci nu, nu vă va costa nimic să primiți bani. Dar, dacă moneda este altceva decât euro, atunci Skrill va percepe o taxă din suma trimisă. Aflați mai multe aici. Cel mai bine este să setați moneda contului dvs. Skrill la euro pentru a evita eventualele comisioane.

Trebuie să am un cont Skrill înainte de a-mi retrage recompensele folosind această metodă?

Nu, nu este necesar să aveți un cont Skrill creat înainte de a vă răscumpăra recompensele. Vă vom trimite banii la adresa de e-mail pe care ați utilizat-o când v-ați înscris în panelul nostru. La foarte scurt timp veți primi un e-mail cu instrucțiuni detaliate despre cum să vă creați un cont Skrill, în cazul în care aveți nevoie de unul și cum să primiți banii care v-au fost trimiși.

Cât durează pentru a primi banii prin Skrill?

Vă trimitem întotdeauna banii în termen de 1 zi lucrătoare din momentul în care răscumpărați recompensele în contul dvs. BrainActive. Cât de curând îl primiți, depinde dacă aveți deja un cont Skrill și dacă adresa de e-mail cu care sunteți înregistrat la BrainActive este utilizată și în contul dvs. Skrill. Pot exista 3 cazuri:

 • Dacă aveți deja un cont Skrill înregistrat cu aceeași adresă de e-mail , banii vor fi depuși în același cont imediat după efectuarea transferului.
 • Dacă aveți un cont Skrill, dar acesta este înregistrat cu o altă adresă de e-mail decât cea pe care ați folosit-o la înregistrarea pentru panoul nostru , atunci trebuie să adăugați această adresă de e-mail în contul Skrill. Verificați aici pentru a înțelege cum se poate face acest lucru. După ce ai făcut asta, banii vor fi depuși în contul tău Skrill.
 • Dacă nu aveți un cont Skrill la momentul în care vă trimitem banii , va trebui să-l creați, pe baza instrucțiunilor primite în e-mailul de la Skrill. Nu vă faceți griji, este foarte simplu și durează doar câteva minute. Când creați contul dvs. Skrill, vă rugăm să vă asigurați că utilizați aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o atunci când v-ați înscris pentru panoul BrainActive, deoarece acest lucru va permite depunerea imediată a banilor primiți. De asemenea, dacă este posibil, setați moneda contului dvs. la euro, pentru a evita orice comisioane asociate cu primirea banilor.

De ce a fost percepută o taxă din recompensa primită în contul meu Skrill?

Acest lucru s-a întâmplat deoarece moneda din contul dvs. Skrill este alta decât euro. Transferurile de bani efectuate între conturile Skrill sunt gratuite, cu toate acestea, Skrill percepe o taxă atunci când moneda din contul destinatarului este diferită de moneda din contul expeditorului. Moneda din contul nostru Skrill este setată la euro, de aceea vă sfătuim cu tărie să setați moneda contului dvs. Skrill la euro, pentru a evita această taxă.

Ce tipuri de carduri cadou Amazon oferiți?

Pentru membrii panelului nostru din Moldova oferim carduri cadou online emise de Amazon.de.

Ce este un card cadou Amazon.de?

Este un card cadou electronic care poate fi utilizat atunci când faceți cumpărături pe Amazon.de.

Cât timp durează să primesc cardul meu cadou Amazon.de după ce mi-am răscumpărat recompensele în contul meu BrainActive?

Vă trimitem cardul cadou Amazon.de la adresa de e-mail pe care ați folosit-o atunci când v-ați înscris în panelul nostru în termen de 1 zi lucrătoare din momentul în care vă răscumpărați recompensele în contul dvs. BrainActive.

Dacă îmi retrag recompensele printr-un card cadou Amazon.de mă va costa ceva?

Nimic. Suma pe care o retrageți din contul BrainActive este identică cu suma pe care o veți primi pe cardul cadou Amazon.de.

Trebuie să am un cont pe Amazon.de înainte de a-mi retrage recompensele prin intermediul unui card cadou Amazon.de?

Nu, nu este necesar. Vă vom trimite cardul cadou Amazon.de la aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o când v-ați înscris în panoul nostru. La foarte scurt timp, veți primi un e-mail care vă informează că v-a fost trimis un card cadou Amazon.de, iar acest e-mail va include și un cod unic.

Puteți depune soldul cardului cadou în contul dvs. Amazon.de și îl puteți utiliza pentru achiziții ulterioare sau puteți introduce direct codul unic pe pagina de checkout, ori de câte ori faceți o achiziție. Aflați mai multe despre cum să folosiți cardul cadou Amazon.de aici.

Cât este valabil cardul cadou Amazon.de?

Conform acestor termeni și condiții, cardurile cadou Amazon.de sunt valabile timp de 10 ani de la data emiterii. Vă rugăm să rețineți că această politică se poate modifica oricând fără o notificare prealabilă, de aceea este recomandat să o verificați în mod regulat.

Cum folosesc cardul cadou Amazon.de pe care mi l-ați trimis?

Pur și simplu urmați pașii menționați aici.

Pot folosi cardul meu cadou Amazon.de pe orice site web Amazon?

Din pacate, nu. Cardurile cadou Amazon.de pot fi utilizate numai pentru achizițiile făcute pe Amazon.de. De asemenea, rețineți că un card cadou Amazon.de nu poate fi rambursat sau schimbat cu un card cadou emis de un alt site web Amazon.

Codul unic de pe cardul meu cadou Amazon.de nu funcționează. Ce fac acum?

Fiecare card cadou Amazon.de este achiziționat de către echipa noastră după ce efectuați o cerere de răscumpărare în contul BrainActive, deci ar trebui să funcționeze fără probleme. Cu toate acestea, ocazional pot apărea erori. Vă rugăm să verificați această pagina web pentru a afla mai multe despre problemele comune cu privire la utilizarea cardurilor cadou Amazon.de. Dacă mai aveți probleme cu utilizarea cardului cadou Amazon.de după aceea, vă rugăm să ne contactați.

Poate fi livrat la adresa mea orice produs postat pe Amazon.de?

Este posibil ca unele produse să nu poată fi livrate la adresa dvs. Acestea sunt limitările stabilite de comercianții care vând pe Amazon.de. Pentru a ști dacă un anumit produs poate fi livrat la adresa dvs. și pentru a afla costurile asociate livrării și termenul de livrare, urmați acești pași simpli:

 1. accesați Amazon.de și conectați-vă la contul dvs.
 2. în colțul din stânga sus al ecranului dvs., chiar sub sigla Amazon, faceți clic pe semnul “Deliver to …”. Selectați adresa unde doriți să primiți produsul; dacă nu există nicio adresă în contul dvs., atunci selectați țara în care ar trebui livrat produsul
 3. faceți clic pe produsul pe care doriți să îl comandați și veți vedea dacă acesta poate fi livrat la adresa / țara dvs. chiar lângă sau sub preț, împreună cu taxele de transport și import și timpul estimat de livrare.

Există alte limitări asociate cu utilizarea cardurilor cadou Amazon.de?

Da. Vă rugăm să citiți termenii și condițiile cardurilor cadou Amazon.de pentru a afla mai multe.

Completarea sondajelor

Cum primesc sondajele?

Invitațiile la sondaj sunt trimise la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o la înregistrare. Toate sondajele active sunt, de asemenea, vizibile și accesibile în tabloul de bord al contului dvs. BrainActive. Nu vă contactăm niciodată prin telefon sau prin orice altă metodă fără acordul scris prealabil.

Cum completez sondajele?

Fiecare invitație la sondaj pe care o primiți prin e-mail are un text scurt care include următoarele detalii:

 • link-ul sondajului;
 • timpul estimat necesar pentru completarea sondajului (în minute);
 • recompensa pe care o primiți dacă completați cu succes sondajul.

Pentru a vedea întrebările din chestionar, trebuie să faceți clic pe butonul care vă invită să începeți sondajul. Dacă butonul nu funcționează, copiați linkul afișat sub acesta și deschideți sondajul într-un browser nou.

De îndată ce deschideți chestionarul, întrebările sunt afișate una pe pagină, într-o ordine logică. Există instrucțiuni scurte care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ceea ce vi se cere. Unele întrebări au diverse opțiuni de răspuns din care puteți alege (pe care le numim întrebări închise), altele au liste derulante, în timp ce altele au o casetă în care trebuie să tastați un text pentru a răspunde. În chestionarele noastre pot exista și alte tipuri de întrebări, de exemplu, cele în care trebuie să asociați imagini cu un text sau în care trebuie să împărțiți un procent de 100% către diverse opțiuni de răspuns.

În majoritatea cazurilor, întrebările sunt intuitive și simple. Vă rugăm să citiți instrucțiunile afișate pentru fiecare întrebare pentru a înțelege pe deplin sensul lor corect și alegeți răspunsurile care reflectă opinia dvs.

Cât timp durează completarea unui sondaj?

Majoritatea studiilor durează în medie 10-15 minute. Cu toate acestea, există cazuri în care veți fi invitați la sondaje mai lungi, care ar putea dura până la 45 de minute pentru a fi finalizate. Completarea oricărui sondaj este voluntară, dar este important de știut că anchetele mai lungi oferă recompense mai mari decât cele mai scurte.

Unde pot vedea timpul estimat necesar pentru a completa un sondaj?

Durata estimată de timp este menționată întotdeauna în invitația la sondaj trimisă la adresa dvs. de e-mail.

Câte sondaje pot completa?

Nu există nicio limită. Puteți completa fiecare sondaj pe care îl primiți.

Este obligatoriu să completez fiecare sondaj pe care îl primesc?

Nu. Participarea la sondajele noastre este în întregime voluntară. Cu toate acestea, este în avantajul dvs. să răspundeți la cât mai multe invitații la sondaj. Cu cât mai multe sondaje completezi cu succes, cu atât vei câștiga mai multe recompense.

Tocmai am primit o invitație la sondaj, dar sondajul este deja închis. De ce?

Unele sondaje sunt deschise pentru un interval de timp foarte scurt, chiar mai puțin de o oră. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când clienții încearcă să surprindă impresia făcută de un anumit anunț difuzat la TV cu câteva minute sau ore în urmă, de exemplu. Din fericire, astfel de cazuri sunt excepții, iar majoritatea sondajelor rămân deschise cel puțin 2-3 zile. Cu toate acestea, este o idee bună să răspundeți la sondaje imediat ce le primiți, pentru a vă maximiza șansele de a câștiga recompense.

Costă ceva completarea unui sondaj?

Nu. Completarea unui sondaj este gratuită și va rămâne întotdeauna așa. Mai mult, pentru fiecare sondaj pe care îl completați cu succes, primiți o recompensă în contul dvs. BrainActive.

Am început să completez un sondaj și am fost rapid descalificat. De ce?

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când fie nu corespundeți cu profilul țintă cerut în sondajul respectiv, răspunsurile dvs. nu îndeplinesc criteriile de calitate stabilite de clientul nostru pentru acel sondaj sau există un număr limitat de interviuri acceptate de clientul nostru pentru anumite criterii demografice (de obicei vârsta, sexul sau regiunea, dar pot exista și altele).

În primul rând, pot exista 2 situații:

 • nu corespundeți profilului de care clientul nostru are nevoie în studiul respectiv. De ce se întâmplă acest lucru: clienții sunt interesați doar de opinii care pot fi extrapolate la întreaga populație dintr-o regiune / țară; din păcate, nu putem ști în prealabil dacă vă potriviți cu profilul țintă dorit de client într-un sondaj. Mai mult, împărtășirea informațiilor cu persoanele care răspund la sondaje este ceva care contravine reglementărilor industriei;
 • vă potriviți cu profilul țintă , dar există o limită maximă de răspunsuri acceptate de client pentru anumite criterii demografice (de obicei vârsta, sexul și regiunea) și, în momentul în care accesați linkul, limita maximă a fost deja atinsă. Din nou, motivul pentru care se întâmplă acest lucru se datorează faptului că clienții trebuie să extrapoleze rezultatele sondajului către întreaga populație dintr-o țară / regiune, ceea ce înseamnă că structura demografică a persoanelor care răspund la sondaj trebuie să corespundă structurii demografice a tuturor persoanelor care locuiesc în acea țară / regiune respectivă.

Apoi, calitatea datelor este extrem de importantă atât pentru noi cât și pentru clienții noștri. Pot exista cazuri în care răspunsurile pe care le oferiți sunt considerate neconforme din punct de vedere al calității. În astfel de situații, puteți fi descalificat prematur. Cazurile sunt următoarele:

 • Răspunsuri prea rapide: fiecare chestionar are o durată medie estimată; dacă nu completați chestionarul într-un interval de timp acceptabil, acesta va fi considerat necorespunzător din punct de vedere al calității; înseamnă că nu ați citit cu atenție întrebările și opțiunile de răspuns; în consecință, răspunsurile pe care le oferiți nu pot fi considerate relevante de către clientul nostru și pot fi marcate ca nevalide.
 • Răspunsuri inconsecvente: într-un chestionar pot exista întrebări similare formulate diferit; dacă oferiți răspunsuri diferite la aceste întrebări similare, acestea ar putea fi marcate ca nevalide de către clientul nostru.
 • Răspunsurile de tip „Herring Red”: uneori, clienții noștri introduc întrebări specifice pentru a-ți testa atenția și a verifica dacă într-adevăr ai citit cu atenție întrebarea și răspunsurile, astfel încât răspunsurile tale să fie reale și să reflecte opinie. Poate fi aceeași întrebare adresată în moduri diferite și plasată în secțiuni diferite ale chestionarului, pentru care trebuie să răspundeți la fel sau să alegeți aceeași opțiune de răspuns. Sau poate exista un simplu test logic, pentru a verifica dacă acordați atenție textului din chestionar. Dacă nu treceți acest test, este posibil ca opiniile dvs. să nu fie considerate acceptabile de către client și, prin urmare, răspunsurile dvs. pot fi marcate ca invalide.
 • Răspunsuri necorespunzătoare: din când în când pot exista întrebări în care nu sunt menționate opțiuni de răspuns, doar o casetă în care trebuie să introduceți răspunsul. Dacă răspunsul pe care îl furnizați nu este conectat la întrebare, include un limbaj sau litere necorespunzătoare fără niciun sens, acesta ar putea fi invalidat de client.

Atunci când primim răspunsuri precum cele menționate mai sus, toate răspunsurile date în sondajul respectiv pot fi considerate inacceptabile din punct de vedere calitativ și, în acest caz, nu veți fi recompensat pentru sondajul respectiv. Dacă primim în mod constant astfel de răspunsuri în mai multe sondaje, ne rezervăm dreptul de a vă anula contul. Și, atunci când se va întâmpla acest lucru, soldul dvs. de recompense va fi pierdut.

În afară de toate acestea, erorile tehnice pot apărea din când în când și, din păcate, sunt în afara controlului nostru; dacă credeți că motivul pentru care ați fost descalificat prematur a fost o eroare pe link-ul de sondaj, contactați-ne.

De ce am primit mai mult de o invitație la același sondaj?

Este posibil să primiți o invitație la același sondaj de mai multe ori. Acest lucru se întâmplă atunci când nu am reușit încă să colectăm numărul minim de răspunsuri necesare de clientul nostru și avem încă nevoie de oameni care să completeze sondajul. Numărul maxim de invitații pe care le puteți primi pentru același sondaj este 3. Desigur, nu veți primi aceeași invitație dacă ați finalizat deja sondajul.

Cum pot primi mai multe sondaje?

Chiar dacă nu vă putem garanta o anumită frecvență pentru a vă trimite sondaje, cea mai sigură metodă este să completați cât mai multe informații din profilul dvs. Cu cât adăugați mai multe informații acolo, cu atât mai precis vom ști ce sondaje sunt cele mai potrivite pentru dvs. și vă vom trimite mai multe invitații. Este ideal să completezi profilul tău 100% și să păstrezi informațiile la zi.

De ce este sondajul într-o altă limbă decât cea oficială din țara mea?

Ne străduim întotdeauna să oferim sondaje în limba oficială principală a fiecărei țări, însă, ocazional, chestionarele pot fi într-o altă limbă. Acest lucru se întâmplă deoarece sondajele sunt trimise direct de către clienți care poate nu sunt pe deplin conștienți de limba principală folosită într-o anumită țară. BrainActive intenționează să creeze o nouă platformă de gestionare a panoului care să remedieze această problemă, însă nu există un termen limită stabilit pentru asta. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat.

Ce se întâmplă cu informațiile pe care le ofer în sondaje?

Răspunsurile dvs. sunt utilizate exclusiv în scopuri de cercetare de piață și raportate doar în format agregat, adică împreună cu răspunsurile altor membri. Prin urmare, completarea sondajelor noastre este total anonimă și nu există posibilitatea de a conecta răspunsurile pe care le oferiți cu identitatea dvs.

Confidențialitatea și siguranța datelor cu caracter personal

Ce fel de informații personale sunt colectate despre mine?

Singurele informații personale pe care le colectăm de la dvs. sunt cele pe care le împărtășiți cu noi atunci când vă înscrieți în panou: vârstă, sex și regiune. Toate aceste informații sunt păstrate strict confidențiale și utilizate exclusiv în scopuri de cercetare de piață.

Red Orange Research S.R.L., compania care deține panourile BrainActive și acest site web, respectă pe deplin GDPR, legea Uniunii Europene care reglementează procesarea și stocarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate, unde vă explicăm clar modul în care gestionăm datele dvs. personale.

Pot fi sigur că BrainActive îmi protejează datele personale?

Da, absolut. În calitate de companie înregistrată în România, respectăm toate legile românești referitoare la protecția datelor cu caracter personal. Toate aceste informații sunt păstrate strict confidențiale și utilizate exclusiv în scopuri de cercetare de piață.

Red Orange Research S.R.L., compania care deține panourile BrainActive și acest site web, respectă pe deplin GDPR, legea Uniunii Europene care reglementează procesarea și stocarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate, unde vă explicăm clar modul în care gestionăm datele dvs. personale.

În plus, suntem membri ai ESOMAR, cea mai mare asociație internațională din industria de cercetare de piață și acționăm respectând cu strictețe codul de conduită al acestei organizații.

Cine este proprietarul BrainActive?

Panelele BrainActive și acest site web sunt deținute de Red Orange Research S.R.L., o companie înregistrată în România și cu sediul la strada Weiner Palada nr. 33, 077042 Chiajna, Ilfov, având numărul de înregistrare J23/3870/2015 și numărul de TVA RO35177820.

Vreau ca datele mele personale să fie șterse imediat din baza de date. Cum pot face acest lucru?

Vă rugăm să ne trimiteți un scurt e-mail la support@brainactivepanels.com despre acest lucru și îl vom prelucra în termen de 1 zi lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că ștergerea datelor dvs. personale înseamnă, de asemenea, că apartenența dvs. la panel va fi anulată în același timp și, împreună cu aceasta, recompensele din soldul dvs. vor fi pierdute, așa că vă rugăm să vă asigurați că retrageți banii din contul dvs. BrainActive înainte de a ne trimite cererea de ștergere a datelor personale.

Ce sunt cookie-urile și cum le folosiți?

Un modul cookie este o mică informație trimisă de un site web și stocată pe computerul / tableta / smartphone-ul utilizatorului de către browserul dispozitivului în timp ce utilizatorul navighează pe site-ul respectiv. Scopul principal al utilizării cookie-urilor este îmbunătățirea experienței utilizatorului. Pentru a înțelege mai multe despre modul în care utilizăm cookie-urile, vă rugăm să citiți politica noastră privind cookie-urile.

Recuperare parola

Mi-am pierdut / uitat parola. Cum o recuperez?

Urmați acești pași pentru a reseta parola:

 1. accesați această pagină, apoi faceți clic pe “Ați uitat parola?” în fila denumită “Autentificare”;
 2. introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe “Trimiteți”. Vă rugăm să nu închideți această pagină, păstrați-o deschisă, deoarece veți avea nevoie de ea la pasul următor;
 3. în câteva minute după ce faceți clic pe “Trimite”, veți primi un cod numeric la adresa dvs. de e-mail (vă rugăm să verificați și dosarul de spam dacă nu vedeți acest e-mail). Copiați și inserați codul numeric în pagina lăsată deschisă la pasul 2 și faceți din nou clic pe “Trimite”;
 4. alegeți o nouă parolă asigurându-vă că respectă cerințele noastre de securitate (parola pe care o alegeți trebuie să aibă cel puțin 8 caractere, atât cu majuscule cât și cu litere mici, trebuie să includă cel puțin un număr și unul dintre aceste simboluri: !@#$%^&*?_~-£); introduceți această nouă parolă de 2 ori și apoi faceți clic pe “Actualizare”.

Dacă întâmpinați probleme în timpul acestui proces, vă rugăm să ne contactați.

Noua mea parolă nu este acceptată. De ce?

Aceasta este de obicei o problemă cauzată de nerespectarea cerințelor de securitate pentru parole.

Vă rugăm să vă asigurați că noua dvs. parolă include următoarele:

 • minimum 8 caractere
 • litere mari și minuscule
 • cel puțin un număr
 • minimum unul dintre următoarele simboluri: !@#$%^&*?_~-£.

Acestea sunt menite să vă securizeze corect contul și să prevină accesul neautorizat. Dacă parola nu îndeplinește toate criteriile menționate mai sus, nu va fi acceptată de platforma noastră, așa că vă rugăm să alegeți una care să îndeplinească toate cerințele menționate mai sus.

Dacă noua dvs. parolă îndeplinește cerințele de securitate, dar încă nu este acceptată de platforma noastră, vă rugăm să ne contactați.

Am ales o parolă nouă, dar nu mă pot autentifica. Ce fac acum?

Acest lucru se întâmplă cel mai probabil când introduceți parola incorect, fie tastând-o manual, fie datorită funcției de completare automată setată în browserul dvs. web. Vă rugăm să vă asigurați că introduceți parola corect când încercați să vă autentificați, exact așa cum ați ales-o inițial. Cel mai bine este să îl tastați și să nu utilizați funcția copy / paste.

Parolele noastre sunt sensibile la litere mari și minuscule, vă rugăm să țineți cont și de acest lucru. Dacă sunteți sigur că introduceți parola corect și încă nu funcționează, atunci vă rugăm să ștergeți memoria cache din pagina dvs. și să încercați din nou; dacă, după aceea, parola încă nu funcționează, atunci vă rugăm să o resetați urmând pașii menționați mai sus. Și dacă încă nu vă puteți autentifica chiar și după resetarea parolei, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva problema.