Skip links

Bun venit!

BrainActive este o rețea globală de comunități online formată din oameni care împărtășesc opinii despre produsele și serviciile care fac parte din viața lor de zi cu zi, în schimbul a diverse tipuri de recompense. Dacă sunteți interesat/ă să influențați lumea din jurul vostru și să obțineți un venit suplimentar în același timp, sunteți la locul potrivit. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a începe.

Autentificare / Înregistrare

Rămâi conectat/ă

Ușor ca 1-2-3

Câștigați recompense
în 3 pași simpli

Pentru a vă asigura ca nu pierdeți nicio oportunitate de la noi, verificați casuța de email cat mai des posibil – în mod ideal, zilnic. Sondajele rămân deschise o perioadă limitată de timp, asa că este o idee bună să faceți clic pe link-ul de sondaj imediat ce primiți invitația prin email.

După ce primiți o invitație, pur și simplu faceți clic pe linkul de sondaj din email și completați chestionarul. Nu există un răspuns corect sau greșit, doar impărtășiți-va opiniile cele mai sincere. Astfel, clienții noștri pot colecta informații relevante, pe care le vor folosi pentru a-și imbunătăți produsele și serviciile sau pentru a lansa altele noi.

De fiecare dată când finalizați un sondaj cu succes, primiți instantaneu o sumă de numerar în contul dumneavoastră BrainActive. Și, după ce atingeți pragul minim din cont, de obicei echivalentul a 10 Euro, puteți să îl schimbați pur si simplu cu carduri cadou online sau cu alte tipuri de recompense atractive.

Despre noi

BrainActive gestionează panele online formate din oameni din întreaga lume care își împărtășesc opiniile cu privire la produsele și serviciile pe care le folosesc în schimbul diferitelor tipuri de recompense. Iată o listă excelentă de motive pentru a vă alătura panelului nostru, dacă nu ați facut-o deja.

Primește frecvent sondaje

Realizăm zeci de mii de sondaje în fiecare an pe tot globul, așa că există întotdeauna multe oportunități pentru dumneavoastră.

Timpul este esențial

Toată lumea este foarte ocupată în ziua de azi, înțelegem cu adevărat acest lucru. Acesta este motivul pentru care avem o durată de completare limitată stabilită pentru fiecare sondaj, astfel încât niciodată să nu vă ia prea mult din timpul dumneavoastră să îl completați.

Influențează viitorul

Completând sondajele noastre aveți ocazia să influențați modul în care vor arăta viitoarele produse și servicii, ce caracteristici vor avea și cât vor costa.

Acces ușor la sondaje

Completați sondajele pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone, oricând puteți și oriunde vă aflați, chiar și atunci când așteptați să urcați într-un avion, de exemplu.

Retragerea rapidă a recompenselor

La BrainActive, după ce vă răscumpărați recompensele, le primiți în următoarele 3 zile lucrătoare. Nu se pun întrebări, nu se tolerează întârzieri. Aceasta este regula noastră standard de plată și se aplică oricărei țări sau tip de recompensă.

Confidențialitate absolută

BrainActive respectă pe deplin GDPR, cea mai strictă lege privind protecția datelor cu caracter personal din Uniunea Europeană. Puteți fi sigur/ă că datele dumneavoastră sunt păstrate în condiții de siguranță și utilizate numai în scopuri de cercetare de piață.

Ce ne face speciali?

Oameni entuziaști care doresc să facă o diferență reală

Te-ai săturat să aștepți săptămâni pentru a primi recompensa pe care ai răscumpărat-o? Noi de asemenea. Din păcate, multe companii care gestionează panele online au întârzieri îndelungate la plata stimulentelor către membrii lor. Este o metodă de a-și proteja fluxul de numerar.

Ne place să fim diferiți, într-un mod bun. Recompensele la BrainActive Panels sunt plătite în termen de 3 zile lucrătoare din momentul în care faceți o solicitare de retragere, fără a vă pune întrebări și fără a pierde un singur minut din timpul dumneavoastră.

Încercați-ne și vedeți de ce atâția alți oameni au ales să devină membri ai comunităților noastre online.

Începe
Cine este BrainActive

Numerele vorbesc

Deci, cine suntem? Ca întotdeauna, numerele și imaginile spun povestea mai bine decât cuvintele. Vedeți un scurt rezumat al realizărilor noastre in partea dreaptă a acestei pagini.

Gestionăm panele online în
45
de țări
Peste
20000
euro/lună plătiți ca recompense
Cel puțin
25000
sondaje pe lună
Site tradus în
39
limbi
Angajați pe
3
continente
Mai mult de
5000
cereri de la membrii de panel gestionate lunar
Despre panelele online

Ce este un panel online

Simplu spus, panelele online sunt comunități ale utilizatorilor de internet care acceptă să împărtașească opinii despre produsele și serviciile pe care le folosesc sau le cunosc în schimbul unor recompense, cum ar fi cărtile cadou. A fi membru al unui panel online este complet gratuit, iar feedback-ul împărtășit este folosit exclusiv în scopuri de cercetare de piață.

Sunteți gata să începeți?

Autentificare / Înregistrare

Recompense

Mai jos puteți găsi tipurile de recompense pe care le oferim în prezent; vă rugăm sa faceți clic pe “Citiți mai multe” pentru a vedea informații suplimentare despre modul în care funcționează și ce limitări ar putea avea.

Transfer de bani

Un serviciu global care oferă transferuri instantanee de bani între oameni și între companii, permițand plăți și retrageri.

Citiți mai mult
Amazon logo

Carduri cadou

O modalitate excelentă de a face cumpărături pe Amazon! Pur și simplu folosiți aceste carduri cadou online pentru a reduce totalul achizițiilor dvs.

Citiți mai mult

Clienți pentru care am desfășurat sondaje

Sondajele sunt o modalitate foarte populară de a afla cum ar trebui să arate produsele și serviciile prezente și viitoare, cât ar trebui să coste și cum ar trebui să fie ambalate, printre altele. Clienți din toate industriile folosesc sondaje în mod regulat pentru a-și optimiza prezența pe piața.

Mărturii

Nu va încredeți doar în cuvintele noastre. Membrii panelelor noastre online sunt, de asemenea, cei mai mari susținători ai noștri. Ați dori să stiți ce cred ei despre noi? Aruncați o privire mai jos pentru a vedea unele dintre mesajele pe care ni le-au trimis.

“Experiență excelentă cu BrainActive până acum, din toate punctele de vedere. Primesc sondaje destul de frecvent și simt că acesta este unul dintre modurile productive de a-mi petrece timpul liber.”

Jim Henderson

“Ei bine, am încercat diferite companii de panel, dar nu am primit niciodată banii atât de repede… Sunt sigur că nimeni altcineva nu face asta.”

Trevor

“Înainte de a găsi BrainActive eram obișnuit să trimit tone de mesaje echipei de asistență, încercând să aflu unde sunt recompensele mele. Ce coșmar! Nu mai este cazul acum, deoarece primesc banii mai repede și fără să fie nevoie să trimit un singur e-mail. :)”

Jean-Michel Lefevre

“Am fost un pic ezitantă la început, pentru că habar nu aveam ce este un sondaj sau cum funcționează… Bună decizie de a încerca. Mulțumesc, BrainActive!”

Annie B.

“Ceea ce spun este ceea ce fac, confirm asta. Sunt foarte fericit cu BrainActive, adevărați profesioniști și mereu la timp. O experiență excelentă. Salutări din Munchen!”

Johannes Bruck

“Echipa de la BrainActive mi-a oferit cea mai bună experiență dintre toate companiile de sondaj pe care le-am încercat. Viteza de a ma plăti de fiecare dată cand fac o retragere este pur și simplu inegalabilă. La fel și echipa lor de servicii pentru clienți. Recomand cu încredere BrainActive!”

Mary

Contactați-ne

Contactați-ne folosind formularul de mai jos sau pur și simplu trimiteți un email echipei noastre de servicii pentru clienți la support@brainactivepanels.com. Vă vom raspunde în maxim 24 de ore lucrătoare, deși de obicei se întâmplă mai devreme de atât.

    Numele companiei: Red Orange Research S.R.L.
    Adresa: Weiner Palada 33c, 077042, Chiajna, Ilfov, România
    CUI: RO35177820
    Număr de înregistrare: J23/3870/2015