Skip links

Privātuma politika

Spēkā stāšanās datums: 2018. gada 20. maijs
Pēdējoreiz pārskatīts: 2018. gada 20. maijā

1. Ievads un definīcijas

Red Orange Research S.R.L., Rumānijā reģistrēts uzņēmums Veiner Palada ielā 33c, 077040 Chiajna, Ilfovas apgabals, turpmāk saukts par “BrainActive“, “mēs“, “mūsu“, “mums” vai “uzņēmums” veido un pārvalda tiešsaistes kopienas, kuras veido cilvēki, kuri piekrīt aizpildiet aptaujas un dalieties viedokļos par produktiem, pakalpojumiem, politiku un citām tēmām apmaiņā pret naudas atlīdzību. Šajās kopienās ietilpst personas no visas pasaules, un turpmāk tās sauksim par “tiešsaistes paneļiem“, “tiešsaistes paneli“, “paneļiem” vai “panelis“.

Jūs“, “jūsu” un “pats” attiecas uz jums kā uz indivīdu un mūsu tiešsaistes paneļa loceklis.

Programmatūra, kuru mēs izmantojam savu paneļu pārvaldīšanai, turpmāk tiks saukta par “platformu“.

Reģistrējoties mūsu platformā, jūs kļūstat par mūsu tiešsaistes paneļa dalībnieku, un tāpēc jums būs jāsniedz mums daži personas dati. Jūsu dalība mūsu paneļos ļauj jums piedalīties mūsu viedokļu aptaujā, tomēr jūs piedalāties brīvprātīgi.

Mūsu datu aizsardzības inspektora e-pasta adrese ir dpo@brainactivepanels.com.

Ja neesat apmierināts ar to, kā mēs vācam un izmantojam jūsu datus, jums ir tiesības iesniegt sūdzības ANSPDCP, Rumānijas uzraudzības iestādei par datu aizsardzības jautājumiem (www.dataprotection.ro). Mēs būtu pateicīgi, ja jūs vispirms sazinātos ar mums, kad jums ir sūdzība, lai mēs varētu mēģināt to atrisināt.

Ir ļoti svarīgi, lai informācija, ko mēs par jums glabājam, būtu precīza un aktuāla. Lūdzu, dariet mums zināmu, ja mainās jūsu personiskā informācija, nosūtot mums e-pastu uz support@brainactivepanels.com.

Lai apstrādātu sensitīvus datus, nepieciešama skaidra jūsu piekrišana.

2. Kā mēs izmantojam jūsu personas datus

Mēs izmantosim jūsu personas datus tikai tad, kad mums to likumīgi atļaus. Jūsu personas dati visbiežāk tiek izmantoti:
(a) kur mums jāveic attiecības starp mums (kļūt par mūsu platformas dalībnieku, piedalīties mūsu viedokļu aptaujā un dalīties ar jūsu datiem ar klientiem, kuri pasūtīja mūsu veiktās viedokļu aptaujas).
(b) ja tas ir nepieciešams mūsu (vai trešās puses) likumīgajām interesēm un ja jūsu intereses un pamattiesības nepārsniedz šīs intereses.
(c) ja mums jāievēro juridiskas vai reglamentējošas saistības.

Parasti mēs nepaļaujamies uz piekrišanu kā juridisku pamatu jūsu personas datu apstrādei. Mūsu sadarbības būtība ir tā, ka, reģistrējoties mūsu panelī, mums ir atļauts apstrādāt jūsu personas datus. Iespējams, ka dažreiz jūs sniedzat mums slepenus datus par jums. Jutīgi dati attiecas uz informāciju, kas ietver informāciju par jūsu rasi vai etnisko piederību, reliģisko vai filozofisko pārliecību, seksuālo dzīvi, seksuālo orientāciju, politiskajiem uzskatiem, dalību arodbiedrībā, informāciju par jūsu veselību un ģenētiskajiem un biometriskajiem datiem (piemēram, acu kustību izsekošanu vai sejas kodēšanu). Iemesls, kāpēc jūs varētu izvēlēties sniegt mums jebkuru no iepriekšminētajām ziņām, ir dot piekrišanu iekļaut jūs plašākā sabiedrisko attiecību aptaujā, lai jūs varētu iegūt lielāku atlīdzību. Mēs nevācam nekādu informāciju par sodāmību un noziedzīgiem nodarījumiem. Apstrādājot jūsu slepenos datus, mēs paļausimies uz jūsu piekrišanu.

Jebkurā laikā jums ir tiesības atteikties no mūsu sadarbības vai tikai atsaukt piekrišanu slepenu datu apstrādei, nosūtot mums e-pastu uz support@brainactivepanels.com.

3. Mērķi jūsu personas datu apstrādei

Zemāk jūs atradīsit aprakstu par veidiem, kā mēs plānojam izmantot jūsu personas datus, un juridisko pamatojumu, uz kura pamata mēs šos datus apstrādājam. Mēs arī esam izskaidrojuši, kādas ir mūsu likumīgās intereses.

Mēs varam apstrādāt jūsu personas datus vairāk nekā vienam likumīgam pamatam atkarībā no konkrētā mērķa, kuram mēs izmantojam jūsu datus. Lūdzu, rakstiet mums uz e-pastu dpo@brainactivepanels.com, ja jums ir nepieciešama informācija par konkrēto juridisko pamatu, uz kuru mēs paļaujamies, lai apstrādātu jūsu personas datus tajos gadījumos, kad vairāk nekā viens juridiskais pamats ir minēts zemāk esošajā tabulā.

Mērķis / Darbība Datu tips Apstrādes likumīgais pamats
Lai reģistrētu jūs kā jaunu mūsu tiešsaistes paneļa dalībnieku (a) Vecums
(b) Sekss
(c) Reģions
(d) E-pasta adrese
Veic attiecības ar jums – reģistrējieties kā mūsu paneļa loceklis.
Lai apstrādātu un piegādātu savus stimulus:
(a) Pārvaldiet maksājumus un nodevas
(a) Identitāte
(b) Kontaktinformācija
(c) Finanšu dati
(d) Darījums
(a) Veicot attiecības ar jums
(b) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm, lai atgūtu jums piegādātos maksājumus pamatota iemesla trūkuma dēļ
Pārvaldīt mūsu attiecības ar jums, kas ietvers:
(a) Paziņošana par izmaiņām, kas veiktas mūsu pakalpojumu sniegšanas noteikumos vai mūsu privātuma politikā
(b) Lūgums atstāt pārskatu vai aizpildīt aptauju
(a) Identitāte
(b) Kontaktinformācija
(c) Profils
(d) Mārketings un komunikācija
(a) Veicot attiecības ar jums
(b) Nepieciešams, ja mums jāievēro juridiskas saistības
(c) Nepieciešams, lai mēs regulāri atjauninātu savus ierakstus un izpētītu, kā tiek izmantoti mūsu produkti / pakalpojumi
Pārvaldīt un aizsargāt mūsu biznesu un vietni (ieskaitot jebkuru tehnisku problēmu novēršanu, datu analīzi, testēšanu, sistēmas uzturēšanu, atbalstu, pārskatu sagatavošanu un datu mitināšanu) (a) Identitāte
(b) Kontaktinformācija
(c) Tehniskie dati
(a) Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm vadīt savu biznesu, sniegt administrēšanas un IT pakalpojumus, tīkla drošību, novērst krāpšanu un saistībā ar uzņēmuma reorganizāciju vai grupas pārstrukturēšanu
(b) Nepieciešams, ja mums jāievēro juridiskas saistības
Lai izmantotu datu analītiku, lai uzlabotu mūsu vietni, mūsu produktus / pakalpojumus, mārketingu, attiecības ar klientiem un pieredzi (a) Tehniskie dati
(b) Lietošanas dati
Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm, lai noteiktu klientu veidus mūsu produktiem un pakalpojumiem, atjauninātu mūsu vietni un aktualizētu to, attīstītu savu biznesu un ieviestu mārketinga stratēģiju
Sniegt jums priekšlikumus un ieteikumus par precēm vai pakalpojumiem, kas jūs varētu interesēt (a) Identitāte
(b) Kontaktinformācija
(c) Tehniskie dati
(d) Lietošanas dati
(e) Profils
Nepieciešams mūsu likumīgajām interesēm, lai attīstītu savus produktus / pakalpojumus un attīstītu savu biznesu
Lai koplietotu savu kontaktinformāciju ar mūsu apakšuzņēmējiem, lai jūs varētu tieši piedalīties viņu aptaujās (a) Kontaktinformācija Nepieciešams, lai piedalītos vēlēšanās, kuras tieši veic mūsu apakšuzņēmēji

4. E-pasta komunikācija

Jūs no mums saņemsit e-pasta paziņojumus:
(a) kad mēs aicinām jūs piedalīties aptaujā;
(b) kad mēs jums sniegsim būtisku informāciju par mūsu platformas darbību (piemēram, svētku dienas, izmaiņas mūsu noteikumos un nosacījumos, ar maksājumiem saistīta informācija utt.).

Mēs lūgsim jūsu skaidru piekrišanu, pirms mēs sāksim jums sūtīt mārketinga e-pastus (kas nav būtiska informācija, kas balstīta uz mūsu sadarbību) vai pirms jūsu personas datu koplietošanas mārketinga nolūkos.

5. Jūsu personīgo datu izpaušana

Jums, iespējams, vajadzēs dalīties ar jūsu personas datiem ar zemāk minētajām pusēm iepriekš tabulā norādītajiem mērķiem:
(a) pakalpojumu sniedzēji, kas piedāvā IT un sistēmu administrēšanas pakalpojumus.
(b) profesionāli konsultanti, tostarp juristi, baņķieri, auditori un apdrošinātāji, kas sniedz konsultāciju, banku, apdrošināšanas un grāmatvedības pakalpojumus.
(c) nodokļu iestādes, regulatori un citas līdzīgas iestādes, kas atrodas Rumānijā, kā arī citās attiecīgajās jurisdikcijās un kuras noteiktos apstākļos pieprasa ziņot par datu apstrādes darbībām.
(d) trešās puses, kurām mēs pārdodam vai nododam, vai ar kurām mēs apvienojam daļu no mūsu biznesa vai mūsu aktīviem, vai arī darbuzņēmējiem par jūsu dalību sīki izstrādātos apsekojumos.

Mēs pieprasām, lai trešās puses, kas saņem jūsu datus, ievērotu jūsu personas datu drošību un izturētos pret to saskaņā ar likumu. Šādām trešajām personām ir atļauts apstrādāt jūsu personas datus tikai norādītajiem mērķiem un saskaņā ar mūsu norādījumiem.

Piedaloties noteiktos apsekojumos, jums var jautāt, vai vēlaties, lai daži no jūsu personas datiem tiktu koplietoti ar mūsu veikto apsekojumu ieguvējiem, lai jūs varētu piedalīties nākamajos šo apsekojumu posmos. Mēs koplietosim jūsu personas datus tikai tad, ja jūs piekritīsit šādām darbībām.

6. Starptautiskie pārskaitījumi

Mēs kopīgojam jūsu personas datus uzņēmumu grupā, kas ietver jūsu datu pārsūtīšanu ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ).

Valstis, kas atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), ne vienmēr piedāvā vienādus jūsu personas datu aizsardzības līmeņus, tāpēc Eiropas likumi ir aizlieguši personas datu pārsūtīšanu ārpus EEZ, ja vien pārsūtīšana neatbilst noteiktiem kritērijiem.

Daudzi mūsu trešo personu pakalpojumu sniedzēji atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), tāpēc jūsu personas datu apstrāde ietvers datu pārsūtīšanu ārpus EEZ.

Ikreiz, kad mēs pārsūtām jūsu personas datus ārpus EEZ, mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu līdzīgu datu drošības pakāpi, ieviešot vismaz vienu no šiem drošības pasākumiem:
(a) mēs pārsūtīsim jūsu personas datus tikai uz tām valstīm, kuras Eiropas Komisija uzskatīja par atbilstošu personas datu aizsardzības līmeni; vai
(b) ja mēs izmantojam noteiktus pakalpojumu sniedzējus, mēs varam izmantot īpašus līgumus vai uzvedības kodeksus vai sertifikācijas mehānismus, ko apstiprinājusi Eiropas Komisija un kas personas datiem nodrošina tādu pašu aizsardzību kā Eiropā; vai
(c) ja mēs izmantojam pakalpojumu sniedzējus, kas atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs, mēs varam viņiem pārsūtīt datus, ja tie ir daļa no ES un ASV privātuma vairoga, kas viņiem prasa nodrošināt līdzīgu aizsardzību personas datiem, kurus kopīgi izmanto Eiropa un ASV.

Ja neviens no iepriekšminētajiem drošības pasākumiem nav pieejams, mēs varam lūgt jūsu skaidru piekrišanu īpašai personas datu pārsūtīšanai. Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu, nosūtot mums e-pastu uz dpo@brainactivepanels.com. Lūdzu, sūtiet mums e-pastu arī uz dpo@brainactivepanels.com, ja vēlaties iegūt papildinformāciju par īpašo mehānismu, kuru izmantojam, pārsūtot jūsu personas datus ārpus EEZ.

7. Datu drošība

Mēs esam ieviesuši atbilstošus drošības pasākumus, lai novērstu jūsu personas datu nejaušu pazušanu, neatļautu izmantošanu vai piekļuvi tiem, kā arī to mainīšanu vai izpaušanu. Turklāt mēs ierobežojam piekļuvi jūsu personas datiem tikai tiem darbiniekiem, aģentiem, apakšuzņēmējiem un citām trešajām personām, kuriem ir īpaša vajadzība zināt šādus datus. Viņi apstrādā tikai jūsu personas datus, pamatojoties uz mūsu norādījumiem, un uz viņiem attiecas konfidencialitātes pienākums.

Turklāt mēs esam ieviesuši procedūras, lai novērstu visus iespējamos personas datu pārkāpumus; mēs jūs informēsim par datu pārkāpumiem un paziņosim arī visiem piemērojamajiem regulatoriem, ja mums tas ir likumīgi prasīts.

8. Datu saglabāšana

Mēs jūsu personas datus glabāsim tikai tik ilgi, cik tas būs nepieciešams to mērķu sasniegšanai, kurus mēs tos savācām, tostarp lai izpildītu visas juridiskās, grāmatvedības vai ziņošanas prasības.

Lai noteiktu piemērotu personas datu glabāšanas periodu, mēs ņemam vērā personas datu daudzumu, raksturu un jutīgumu, iespējamo kaitējuma risku, ko rada neatļauta jūsu personas datu izmantošana vai izpaušana, mērķiem, kādiem mēs apstrādājam jūsu personas datus un iespēju sasniegt šos mērķus, izmantojot citus līdzekļus, kā arī piemērojamās juridiskās prasības.

Saskaņā ar likumu mums ir jāsaglabā pamatinformācija par klientiem (ieskaitot kontaktinformāciju, identitāti, finanšu un darījumu datus) 10 gadus pēc tam, kad viņi vairs nav klienti nodokļu vajadzībām.

Jūs varat lūgt mums izdzēst jūsu datus: lūdzu, skatiet vairāk informācijas 9. punktā zemāk.

Mēs arī varam jūsu personas datus anonimizēt (lai tos vairs nevarētu ar jums saistīt) izpētes vai statistikas vajadzībām. Šajā gadījumā mēs šo informāciju varam izmantot bezgalīgi bez iepriekšēja paziņojuma.

9. Jūsu likumīgās tiesības

Noteiktos apstākļos saskaņā ar datu aizsardzības likumiem jums ir tiesības uz jūsu personas datiem. Īsāk sakot, jums ir tiesības:
(a) pieprasīt piekļuvi jūsu personas datiem.
(b) pieprasīt labot jūsu personas datus.
(c) pieprasīt jūsu personas datu dzēšanu.
(d) atteikties no jūsu personas datu apstrādes.
(e) pieprasīt ierobežojumu jūsu personas datu apstrādei.
(f) pieprasīt jūsu personas datu pārsūtīšanu.
(g) atsaukt piekrišanu.

Ja vēlaties izmantot kādas no iepriekš norādītajām tiesībām, lūdzu, rakstiet mums uz e-pastu support@brainactivepanels.com.

Jums nebūs jāmaksā nodeva par piekļuvi saviem personas datiem (vai par jebkuru citu tiesību izmantošanu). Tomēr mēs varam iekasēt saprātīgu maksu, ja jūsu pieprasījums ir acīmredzami nepamatots, atkārtojas vai ir pārmērīgs. Šajos apstākļos mēs varam arī atteikties izpildīt jūsu pieprasījumu.

Mums, iespējams, būs jāpieprasa no jums īpaša informācija, lai palīdzētu mums apstiprināt jūsu identitāti un nodrošinātu jūsu tiesības piekļūt jūsu personas datiem (vai izmantot citas jūsu tiesības). Tas ir drošības pasākums, lai nodrošinātu, ka personas dati netiek izpausti nevienai personai, kurai nav tiesību tos saņemt. Mēs varam arī sazināties ar jums, lai lūgtu jums papildu informāciju saistībā ar jūsu pieprasījumu, lai paātrinātu mūsu atbildi.

Mēs cenšamies atbildēt uz jebkuru likumīgu pieprasījumu viena mēneša laikā pēc tā saņemšanas. Dažreiz tas var aizņemt vairāk nekā mēnesi, ja jūsu pieprasījums ir īpaši sarežģīts vai esat iesniedzis vairākus pieprasījumus. Šajā gadījumā mēs jūs informēsim un atjaunināsim.