Skip links

Privatumo politika

Įsigaliojimo data: 2018 m. gegužės 20 d
Paskutinį kartą peržiūrėta: 2018 m. gegužės 20 d

1. Įvadas ir apibrėžimai

Red Orange Research S.R.L., Rumunijoje registruota įmonė Weiner Palada gatvėje 33c, 077040 Chiajna, Ilfovo apskritis, toliau vadinama “BrainActive“, “mes“, “mūsų“, “mums” ar “įmonė” kuria ir valdo internetines bendruomenes, sudarytas iš žmonių, sutinkančių su užpildykite apklausas ir pasidalykite nuomonėmis apie produktus, paslaugas, politiką ir kitas temas mainais į piniginį atlygį. Šiose bendruomenėse yra asmenų iš viso pasaulio ir jos toliau bus vadinamos “internetinės plokštės“, “internetinė skydelis“, “skydai” arba “skydelis“.

Jūs“, “jūsų” ir “pats” nurodo jus kaip asmenį ir mūsų internetinės komisijos narys.

Programinė įranga, kurią naudojame skydams valdyti, bus toliau vadinama “platforma“.

Registruodamiesi mūsų platformoje jūs tampate mūsų internetinės komisijos nariu ir dėl to turėsite pateikti mums kai kuriuos asmeninius duomenis. Jūsų narystė mūsų komisijose suteikia teisę dalyvauti mūsų nuomonės tyrimuose, tačiau jūs galite dalyvauti savanoriškai.

Mūsų duomenų apsaugos pareigūno el. Pašto adresas yra dpo@brainactivepanels.com.

Jei nesate patenkintas tuo, kaip renkame ir naudojame jūsų duomenis, turite teisę kreiptis į ANSPDCP, Rumunijos priežiūros instituciją dėl duomenų apsaugos klausimų (www.dataprotection.ro). Mes būtume dėkingi, jei pirmiausia turėtumėte susisiekti su mumis, kai turite skundą, kad galėtume pabandyti jį išspręsti.

Labai svarbu, kad turima informacija apie jus būtų tiksli ir naujausia. Prašome pranešti mums, kai pasikeičia jūsų asmeninė informacija, atsiųsdami mums el. Laišką adresu support@brainactivepanels.com.

Norint tvarkyti neskelbtinus duomenis, reikalingas jūsų aiškus sutikimas.

2. Kaip mes naudojame jūsų asmeninius duomenis

Jūsų asmeninius duomenis naudosime tik tada, kai mums tai leidžia įstatymai. Dažniausiai naudojami jūsų asmens duomenys yra šie:
(a) kur turime užmegzti ryšį tarp mūsų (tapti mūsų platformos nariu, dalyvauti mūsų nuomonės tyrimuose ir dalytis jūsų duomenimis su klientais, kurie užsakė mūsų atliktas nuomonės apklausas).
(b) kai tai būtina mūsų (ar trečiosios šalies) teisėtiems interesams ir kai jūsų interesai ir pagrindinės teisės neviršija tų interesų.
(c) kai mums reikia vykdyti teisinę ar norminę prievolę.

Paprastai nepasitikime sutikimu kaip teisiniu jūsų asmens duomenų tvarkymo pagrindu. Mūsų bendradarbiavimo esmė yra tai, kad užsiregistravę mūsų skydelyje mums leidžiama tvarkyti jūsų asmeninius duomenis. Gali būti, kad kartais jūs pateikiate mums neskelbtinų duomenų apie jus. Neskelbtini duomenys reiškia informaciją, kurioje yra išsami informacija apie jūsų rasę ar etninę priklausomybę, religinius ar filosofinius įsitikinimus, lytinį gyvenimą, seksualinę orientaciją, politines nuomones, narystę profsąjungose, informaciją apie jūsų sveikatą ir genetinius bei biometrinius duomenis (pvz., Jūsų akių judesių ar veido kodavimo stebėjimas). Priežastis, dėl kurios galite pasirinkti pateikti mums bet kurią iš aukščiau pateiktų duomenų, yra jūsų sutikimas įtraukti jus į įvairesnius nuomonės tyrimus, kad galėtumėte gauti didesnį atlygį. Mes nerenkame jokios informacijos apie teistumą ir nusikaltimus. Tvarkydami jūsų neskelbtinus duomenis, mes pasitikėsime jūsų sutikimu.

Bet kuriuo metu turite teisę atsisakyti mūsų bendradarbiavimo arba tik atšaukti sutikimą tvarkyti jūsų neskelbtinus duomenis, atsiųsdami mums el. Laišką adresu support@brainactivepanels.com.

3. Tikslai tvarkyti jūsų asmeninius duomenis

Žemiau galite rasti būdų, kaip ketiname naudoti jūsų asmens duomenis, ir teisinius pagrindus, kuriais mes tvarkysime tokius duomenis. Mes taip pat paaiškinome, kokie yra mūsų teisėti interesai.

Mes galime tvarkyti jūsų asmens duomenis daugiau nei vienu teisėtu pagrindu, atsižvelgiant į konkretų tikslą, kuriam mes naudojame jūsų duomenis. Rašykite mums el. Paštu dpo@brainactivepanels.com, jei jums reikia informacijos apie konkretų teisinį pagrindą, kuriuo remiamės tvarkydami jūsų asmens duomenis tais atvejais, kai daugiau nei vienas teisinis pagrindas paminėtas toliau pateiktoje lentelėje.

Tikslas / veikla Duomenų tipas Teisėtas duomenų tvarkymo pagrindas
Norėdami užregistruoti jus kaip naują mūsų internetinės grupės narį (a) Amžius
(b) Seksas
(c) Regionas
(d) El. pašto adresas
Užmegzti ryšį su jumis – užsiregistruoti kaip mūsų grupės nariu.
Norėdami apdoroti ir pateikti savo paskatas:
(a) Tvarkykite mokėjimus ir rinkliavas
(a) Tapatybė
(b) Kontaktiniai duomenys
(c) Finansiniai duomenys
(d) Sandoris
(a) užmegzti ryšį su jumis
(b) reikalingas teisėtiems interesams susigrąžinti jums pristatytus mokėjimus, jei nėra pagrįstos priežasties
Norėdami valdyti mūsų santykius su jumis, apimsime:
(a) Pranešimas apie pakeitimus, padarytus mūsų taisyklėse ir nuostatose arba mūsų privatumo politikoje
(b) Prašymas palikti apžvalgą arba užpildyti apklausą
(a) Tapatybė
(b) Kontaktiniai duomenys
(c) Profilis
(d) Rinkodara ir komunikacija
(a) Užmegzti ryšį su jumis
(b) Būtinas, kai privalome vykdyti teisinę prievolę
(c) Būtina nuolat atnaujinti savo įrašus ir ištirti, kaip naudojami mūsų produktai / paslaugos
Tvarkyti ir apsaugoti mūsų verslą ir mūsų svetainę (įskaitant techninių problemų taisymą, duomenų analizę, testavimą, sistemos priežiūrą, palaikymą, ataskaitų teikimą ir duomenų prieglobą) (a) Tapatybė
(b) Kontaktiniai duomenys
(c) Techniniai duomenys
(a) būtini mūsų teisėtiems interesams valdyti savo verslą, teikti administravimo ir IT paslaugas, užtikrinti tinklo saugumą, užkirsti kelią sukčiavimui ir atsižvelgiant į verslo reorganizavimą ar grupės restruktūrizavimą
(b) Būtinas, kai privalome vykdyti teisinę prievolę
Norėdami naudoti duomenų analizę, kad patobulintumėte savo svetainę, mūsų produktus / paslaugas, rinkodarą, santykius su klientais ir patirtį (a) Techniniai duomenys
(b) Naudojimo duomenys
Būtini mūsų teisėtiems interesams, norint apibrėžti mūsų produktų ir paslaugų klientų tipus, nuolat atnaujinti ir atnaujinti mūsų svetainę, plėtoti savo verslą ir įgyvendinti mūsų rinkodaros strategiją
Pateikti jums pasiūlymus ir rekomendacijas apie jus dominančias prekes ar paslaugas (a) Tapatybė
(b) Kontaktiniai duomenys
(c) Techniniai duomenys
(d) Naudojimo duomenys
(e) Profilis
Būtini mūsų teisėtiems interesams plėtoti savo produktus / paslaugas ir plėsti savo verslą
Norėdami pasidalyti savo kontaktine informacija su mūsų subrangovais, kad galėtumėte tiesiogiai dalyvauti jų apklausose (a) Kontaktiniai duomenys Būtinas jūsų dalyvavimui apklausose, kurias tiesiogiai vykdo mūsų subrangovai

4. Bendravimas el. Paštu

Iš mūsų gausite pranešimus el. Paštu:
(a) kai pakviesime jus dalyvauti apklausoje;
(b) kai pateiksime jums svarbios informacijos apie mūsų platformos veikimą (pvz., valstybines šventes, mūsų taisyklių ir sąlygų pakeitimus, su mokėjimais susijusią informaciją ir kt.).

Mes paprašysime jūsų aiškaus sutikimo prieš pradėdami siųsti jums rinkodaros el. Laiškus (išskyrus svarbią informaciją, pagrįstą mūsų bendradarbiavimu) arba prieš pasidalydami jūsų asmeniniais duomenimis su trečiosiomis šalimis rinkodaros tikslais.

5. Jūsų asmeninių duomenų atskleidimas

Jums gali tekti pasidalyti jūsų asmeniniais duomenimis su toliau nurodytomis šalimis aukščiau esančioje lentelėje nurodytais tikslais:
(a) paslaugų teikėjai, siūlantys IT ir sistemų administravimo paslaugas.
(b) profesionalūs patarėjai, įskaitant teisininkus, bankininkus, auditorius ir draudikus, kurie teikia konsultavimo, bankininkystės, draudimo ir apskaitos paslaugas.
(c) mokesčių institucijos, reguliavimo institucijos ir kitos panašios institucijos, įsikūrusios Rumunijoje ir kitose susijusiose jurisdikcijose, reikalaujančios pranešti apie duomenų tvarkymo veiklą tam tikromis aplinkybėmis.
(d) trečiosioms šalims, kurioms mes parduodame ar perleidžiame arba su kuriomis mes sujungiame dalį savo verslo ar savo turto, arba rangovams dėl jūsų dalyvavimo išsamiuose tyrimuose.

Mes reikalaujame, kad visos trečiosios šalys, kurios gauna jūsų duomenis, gerbtų jūsų asmens duomenų saugumą ir elgtųsi su jais pagal įstatymus. Tokioms trečiosioms šalims leidžiama tvarkyti jūsų asmens duomenis tik nurodytais tikslais ir laikantis mūsų nurodymų.

Dalyvaudami tam tikrose apklausose, jūsų gali būti paklaustas, ar norite, kad dalis jūsų asmeninių duomenų būtų dalijamasi su mūsų atliekamų apklausų naudos gavėjais, kad galėtumėte dalyvauti kituose šių apklausų etapuose. Mes dalinsimės jūsų asmeniniais duomenimis tik tuo atveju, jei sutiksite su tokiais veiksmais.

6. Tarptautiniai pervedimai

Mes dalijamės jūsų asmeniniais duomenimis įmonių grupėje, tai yra jūsų duomenų perkėlimas už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų.

Šalys, nepriklausančios Europos ekonominei erdvei (EEE), ne visada siūlo tą patį jūsų asmens duomenų apsaugos lygį, todėl Europos įstatymai draudžia perduoti asmens duomenis už EEE ribų, nebent perdavimas atitiktų tam tikrus kriterijus.

Daugelis mūsų trečiųjų šalių paslaugų teikėjų yra ne Europos ekonominėje erdvėje (EEE), todėl tvarkant jūsų asmens duomenis reikės perduoti duomenis už EEE ribų.

Kai perduodame jūsų asmens duomenis už EEE ribų, darome viską, kad užtikrintume panašų duomenų saugumo laipsnį, įgyvendindami bent vieną iš šių apsaugos priemonių:
(a) mes perduosime jūsų asmens duomenis tik toms šalims, kurios, kaip manoma, suteikia tinkamą asmens duomenų apsaugos lygį; arba
(b) kai mes naudojame tam tikrus paslaugų teikėjus, mes galime naudoti specialias sutartis ar elgesio kodeksus ar sertifikavimo mechanizmus, patvirtintus Europos Komisijos, suteikiantiems asmens duomenis tokią pat apsaugą, kokią jie turi Europoje; arba
(c) kur mes naudojame paslaugų teikėjus, įsikūrusius JAV, mes galime jiems perduoti duomenis, jei jie yra ES ir JAV privatumo skydo dalis, reikalaujanti, kad jie užtikrintų panašią apsaugą kaip asmens duomenys, kuriais dalijamasi Europoje ir JAV.

Jei nė viena iš aukščiau nurodytų apsaugos priemonių nėra, galime paprašyti jūsų aiškaus sutikimo dėl konkretaus asmens duomenų perdavimo. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atsiimti savo sutikimą, atsiųsdami mums el. Laišką adresu dpo@brainactivepanels.com. Be to, rašykite mums el. Paštu dpo@brainactivepanels.com, jei norite daugiau informacijos apie konkretų mechanizmą, kurį naudojame perduodant jūsų asmeninius duomenis už EEE ribų.

7. Duomenų saugumas

Įdiegėme tinkamas saugumo priemones, kad apsaugotume nuo jūsų asmens duomenų netyčinio praradimo, neteisėto naudojimo ar prieigos prie jų, taip pat jų pakeitimo ar atskleidimo. Be to, prieigą prie jūsų asmens duomenų mes suteikiame tik tiems darbuotojams, agentams, subrangovams ir kitoms trečiosioms šalims, kurie turi ypatingą poreikį žinoti tokius duomenis. Jie tvarkys jūsų asmens duomenis tik pagal mūsų instrukcijas ir jiems bus taikoma konfidencialumo pareiga.

Be to, mes nustatėme procedūras, skirtas kovoti su visais įmanomais asmens duomenų pažeidimais; mes informuosime jus apie duomenų pažeidimą, taip pat informuosime bet kurį taikytiną reguliuotoją, kur esame teisiškai įpareigoti tai padaryti.

8. Duomenų saugojimas

Mes saugosime jūsų asmens duomenis tik tol, kol tai bus būtina tikslams, kuriuos mes juos surinkome, įgyvendinti, įskaitant visus teisinius, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus.

Norėdami nustatyti tinkamą asmens duomenų saugojimo laikotarpį, atsižvelgiame į asmens duomenų kiekį, pobūdį ir jautrumą, galimą žalos riziką dėl neteisėto jūsų asmens duomenų naudojimo ar atskleidimo, kokiais tikslais tvarkome jūsų asmens duomenis. ir galimybė tuos tikslus pasiekti kitomis priemonėmis, taip pat taikytinus teisinius reikalavimus.

Pagal įstatymą pagrindinę informaciją apie savo klientus (įskaitant kontaktinius, asmens duomenis, finansinius ir operacijų duomenis) turime saugoti 10 metų po to, kai jie nustoja būti klientais mokesčių tikslais.

Galite paprašyti mūsų ištrinti jūsų duomenis: daugiau informacijos žr. 9 punkte.

Be to, mes galime anonimizuoti jūsų asmens duomenis (kad jie nebegalėtų būti su jumis susieti) tyrimų ar statistikos tikslais; tokiu atveju mes galime naudoti šią informaciją neribotą laiką iš anksto nepranešę jums.

9. Jūsų teisinės teisės

Tam tikromis aplinkybėmis jūs turite teises į savo asmens duomenis pagal duomenų apsaugos įstatymus. Trumpai tariant, jūs turite teisę:
(a) paprašyti prieigos prie jūsų asmeninių duomenų.
(b) reikalauti ištaisyti jūsų asmens duomenis.
(c) reikalauti ištrinti jūsų asmeninius duomenis.
(d) atsisakyti tvarkyti jūsų asmens duomenis.
(e) paprašyti apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą.
(f) paprašyti perduoti jūsų asmens duomenis.
(g) atsiimti savo sutikimą.

Jei norite naudotis bet kuria iš aukščiau nurodytų teisių, rašykite mums el. Paštu support@brainactivepanels.com.

Jums nereikės mokėti mokesčio už prieigą prie savo asmeninių duomenų (ar naudotis kitomis teisėmis). Tačiau galime imti pagrįstą mokestį, jei jūsų prašymas yra aiškiai nepagrįstas, pasikartojantis ar per didelis. Arba mes galime atsisakyti tenkinti jūsų prašymą tokiomis aplinkybėmis.

Mums gali reikėti paprašyti konkrečios informacijos iš jūsų, kad padėtume mums patvirtinti jūsų tapatybę ir užtikrinti jūsų teisę prieiti prie jūsų asmeninių duomenų (arba naudotis kitomis jūsų teisėmis). Tai yra saugumo priemonė, užtikrinanti, kad asmens duomenys neatskleidžiami asmeniui, neturinčiam teisės jo gauti. Mes taip pat galime su jumis susisiekti, kad paprašytume papildomos informacijos, susijusios su jūsų prašymu, kad paspartintume mūsų atsakymą.

Į bet kokį teisėtą prašymą stengiamės atsakyti per mėnesį nuo jo gavimo. Kartais tai gali užtrukti ilgiau nei mėnesį, jei jūsų užklausa yra ypač sudėtinga arba jūs pateikėte keletą užklausų. Tokiu atveju mes jus informuosime ir nuolat atnaujinsime.