Skip links

Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 20. toukokuuta 2018
Viimeksi muutettu: 20. toukokuuta 2018

1. Johdanto ja määritelmät

Red Orange Research S.R.L., Romaniassa rekisteröity yritys Weiner Palada 33c, 077040 Chiajna, Ilfov County, jäljempänä “BrainActive“, “me“, “meidän” tai “yritys” rakentaa ja hallinnoi verkkoyhteisöjä, jotka koostuvat ihmisistä, jotka suostuvat täytä kyselyjä ja jaa mielipiteitä tuotteista, palveluista, politiikasta ja muista aiheista vastineeksi rahallisille palkkioille. Näihin yhteisöihin kuuluu yksilöitä ympäri maailmaa, ja niihin viitataan edelleen nimellä “online-paneelit“, “online-paneeli“, “paneelit” tai “paneeli“.

Sinä“, “sinun“, “omaasi” ja “itse” tarkoitat henkilöä ja online-paneelimme jäsen.

Ohjelmistosta, jota hallitsemme paneeleihimme, viitataan edelleen nimellä “alusta“.

Rekisteröitymällä alustallamme sinusta tulee online-paneelimme jäsen ja seurauksena on, että sinun on annettava meille henkilökohtaisia ​​tietoja. Jäsenyytesi paneeleissa tekee sinusta kelvollisen osallistumaan mielipidekyselyihimme, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.

Tietosuojavaltuutetun sähköpostiosoite on dpo@brainactivepanels.com.

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla keräämme ja käytämme tietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus ANSPDCP: lle, Romanian valvontaviranomaiselle tietosuojakysymyksistä (www.dataprotection.ro). Olisimme kiitollisia, jos otat meihin ensin yhteyttä, kun sinulla on valitus, jotta voimme yrittää ratkaista sen.

On erittäin tärkeää, että meistä hallussaan olevat tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Kerro meille, kun henkilökohtaiset tietosi muuttuvat lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@brainactivepanels.com.

Tarvitsemme nimenomaisen suostumuksesi arkaluontoisten tietojen käsittelemiseen.

2. Kuinka käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on laillinen lupa. Henkilötietojesi yleisimmät käyttötavat ovat:
(a) missä meidän on suoritettava keskinäinen suhde (liittyminen foorumiimme, osallistuminen mielipidekyselyihimme ja tietojen jakaminen asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tilanneet suorittamamme mielipidekyselyjen).
(b) kun se on välttämätöntä (tai kolmannen osapuolen) laillisten etujemme kannalta ja kun edut ja perusoikeudet eivät ole näiden etujen yläpuolella.
(c) missä meidän on noudatettava lakisääteisiä tai sääntelyvelvoitteita.

Emme yleensä vedota suostumukseen laillisena perustana henkilötietojesi käsittelyyn. Yhteistyön ydin on, että rekisteröitymällä paneelimme saamme käsitellä henkilötietojasi. On mahdollista, että joskus toimitat meille arkaluontoisia tietoja sinusta. Arkaluontoisilla tiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka sisältävät yksityiskohdat rodusta tai etnisyydestä, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksista, seksielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliittojen jäsenyydestä, tietoista terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoista (esim. Silmäsi liikkumisen tai kasvojen koodauksen seuraaminen). Syy, jonka valitset antaa meille mitä tahansa yllä olevista tiedoista, on antaa suostumuksesi sisällyttää sinut laajempaan mielipidekyselyyn, jotta voit saada korkeampia palkintoja. Emme kerää mitään tietoja rikostuomioista ja rikoksista. Kun käsittelemme arkaluontoisia tietojasi, luotamme suostumukseen.

Sinulla on milloin tahansa oikeus poistua yhteistyöstämme tai peruuttaa vain suostumuksesi arkaluonteisten tietojen käsittelemiseen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@brainactivepanels.com.

3. Tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Alta löydät kuvaus tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja oikeudellisista perusteista, joilla käsittelemme näitä tietoja. Olemme myös selittäneet, mitkä ovat oikeutetut etumme.

Voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella sen mukaan, mihin erityiseen tarkoitukseen me käytämme tietojasi. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen dpo@brainactivepanels.com, jos tarvitset lisätietoja tietystä oikeudellisesta perustasta, johon luotamme käsitellessäsi henkilötietojasi tapauksissa, joissa enemmän Alla olevassa taulukossa on mainittu yksi oikeudellinen peruste.

Tarkoitus / aktiviteetti Tyyppi Käsittelyn laillinen perusta
Rekisteröi sinut uudeksi online-paneelimme jäseneksi (a) Ikä
(b) Sukupuoli
(c) Alue
(d) Sähköpostiosoite
Suhteen luominen sinuun – ilmoittautuminen paneelimme jäseneksi.
Kannustimien käsittely ja toimittaminen:
(a) Hallinnoi maksuja ja palkkioita
(a) Identiteetti
(b) Yhteystiedot
(c) Taloudelliset tiedot
(d) Transaction
(a) Suhteen luominen sinuun
(b) Tarvitaan oikeutettujen etujemme vuoksi periä takaisin sinulle toimitetut maksut perusteettoman syyn puuttuessa
Hallinnoidaksesi suhteitamme kanssasi, joka sisältää:
(a) Ilmoittaminen sinulle ehtoihin tai tietosuojakäytäntöihimme tehdyistä muutoksista
(b) Pyydetään sinua jättämään arvostelu tai täyttämään kysely
(a) Identiteetti
(b) Yhteystiedot
(c) Profiili
(d) Markkinointi ja viestintä
(a) Suhteen luominen sinuun
(b) Tarvittava, kun meidän on noudatettava laillista velvoitetta
(c) Meille on välttämätöntä pitää kirjaa ajan tasalla ja tutkia kuinka tuotteitamme / palvelujamme käytetään
Yrityksemme ja sivustollemme hallinnoimiseksi ja suojelemiseksi (mukaan lukien teknisten ongelmien korjaaminen, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja datan ylläpito) (a) Identiteetti
(b) Yhteystiedot
(c) Tekniset tiedot
(a) Tarvitaan laillisiin etuihimme, jotka koskevat liiketoimintaamme, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoamista, verkkoturvallisuutta, petosten estämistä ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin uudelleenjärjestelyn yhteydessä
(b) Tarvittava, kun meidän on noudatettava laillista velvoitetta
Tietoanalyysin avulla verkkosivustomme, tuotteidemme / palveluidemme, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseksi (a) Tekniset tiedot
(b) Käyttötiedot
Luottamuksellisten intressiemme kannalta on välttämätöntä määritellä tuotteillemme ja palveluillemme asiakastyypit, pitää sivustomme ajan tasalla ja osuvana, kehittää liiketoimintaamme ja toteuttaa markkinointistrategiamme
Voit tehdä ehdotuksia ja suosituksia tuotteista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua (a) Identiteetti
(b) Yhteystiedot
(c) Tekniset tiedot
(d) Käyttötiedot
(e) Profiili
Tarvitaan oikeutetuille intresseillemme kehittää tuotteitamme / palvelujamme ja kasvattaa liiketoimintaamme
Yhteystietojen jakaminen alihankkijoidemme kanssa, jotta voit osallistua suoraan heidän kyselyihinsä (a) Yhteystiedot Tarvittava osallistumiseesi alihankkijamme suorittamiin kyselyihin

4. Sähköpostiviestintä

Saat meiltä sähköpostia:
(a) kun kutsumme sinut osallistumaan tutkimukseen;
(b) kun toimitamme sinulle asiaa koskevia tietoja foorumin toiminnasta (esim. juhlapyhät, muutokset käyttöehdoissamme, maksuihin liittyvät tiedot jne.).

Pyydämme nimenomaista suostumustasi ennen kuin alamme lähettää sinulle markkinointisähköposteja (muut kuin yhteistyöhön perustuvat olennaiset tiedot) tai ennen kuin jaamme henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

5. Henkilötietojesi ilmoittaminen

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi alla mainituille osapuolille yllä olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin:
(a) palveluntarjoajat, jotka tarjoavat IT- ja järjestelmänhallintapalveluita.
(b) ammatilliset neuvonantajat, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat neuvonta-, pankki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.
(c) Romaniassa ja muilla asiaankuuluvilla lainkäyttöalueilla sijaitsevat veroviranomaiset, sääntelijät ja muut vastaavat laitokset, jotka vaativat tietyissä olosuhteissa tietojenkäsittelytoimien ilmoittamista.
(d) kolmannet osapuolet, joille myymme tai luovutamme tai joiden kanssa yhdistämme osan liiketoimintaamme tai omaisuutemme, tai urakoitsijoille osallistumistasi yksityiskohtaisiin tutkimuksiin.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia, jotka vastaanottavat tietosi, kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Tällaiset kolmannet osapuolet saavat käsitellä henkilötietojasi vain määriteltyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

Kun osallistut tiettyihin tutkimuksiin, sinulta voidaan kysyä, haluatko jakaa joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi suorittamasi kyselyjen edunsaajien kanssa, jotta voit osallistua näiden tutkimusten seuraaviin vaiheisiin. Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain, jos suostut tällaisiin toimiin.

6. Kansainväliset siirrot

Jaamme henkilötietosi yritysryhmässä, johon sisältyy tietosi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella olevat maat eivät aina tarjoa samantasoista suojaa henkilötiedoillesi, joten eurooppalailla on kielletty henkilötietojen siirto ETA: n ulkopuolelle, paitsi jos siirto täyttää tietyt kriteerit.

Monet kolmansien osapuolien palveluntarjoajista sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, joten heidän henkilötietojesi käsittelyyn liittyy tietojen siirtäminen ETA: n ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilökohtaisia ​​tietojasi ETA: n ulkopuolelle, teemme parhaamme varmistaaksemme vastaavan tietoturvan asteen toteuttamalla ainakin yhden seuraavista suojatoimista:
(a) siirrämme henkilötietosi vain maihin, joiden Euroopan komission on katsottu tarjoavan henkilötietojen suojan riittävän tason; tai
(b) jos käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme käyttää erityisiä sopimuksia tai Euroopan komission hyväksymiä menettelysääntöjä tai varmennusmekanismeja, jotka tarjoavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa; tai
(c) Jos käytämme Yhdysvaltoihin sijoittautuneita palveluntarjoajia, voimme siirtää tietoja heille, jos he ovat osa EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojaa, joka edellyttää heiltä samanlaista suojaa kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä jaettaville henkilötiedoille.

Jos mitään yllä olevista suojatoimenpiteistä ei ole, voimme pyytää nimenomaista suostumustasi henkilötietojen siirtoon. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen dpo@brainactivepanels.com. Lähetä myös meille sähköpostia osoitteeseen dpo@brainactivepanels.com, jos haluat lisätietoja siitä erityisestä mekanismista, jota käytämme siirtäessäsi henkilötietojasi ETA: n ulkopuolelle.

7. Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksesi henkilötietojesi vahingossa katoamisen, niiden luvattoman käytön tai saatavuuden, samoin kuin niiden muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme henkilötietojesi saatavuuden työntekijöille, edustajille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on erityinen tarve tietää tällaiset tiedot. He käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi vain ohjeidemme perusteella ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Lisäksi olemme ottaneet käyttöön menettelyt mahdollisten henkilötietojen rikkomusten käsittelemiseksi; ilmoitamme sinulle tietosuojarikkomuksista ja ilmoitamme myös kaikille soveltuville sääntelyviranomaisille, jos meidän laki velvoitetaan tekemään niin.

8. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden kerättyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, myös lakien, kirjanpidon tai raportoinnin vaatimusten täyttämiseksi.

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja herkkyyden, luvaton käyttö tai henkilökohtaisten tietojen luovuttamisen mahdolliset vahingon vaarat, mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi ja mahdollisuus saavuttaa nämä tavoitteet muilla keinoilla, samoin kuin sovellettavat lakivaatimukset.

Lain mukaan meidän on säilytettävä perustiedot asiakkaistamme (mukaan lukien yhteystiedot, henkilöllisyys-, talous- ja transaktiotiedot) 10 vuoden ajan siitä, kun he lakkaavat olemasta asiakkaita verotuksessa.

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja kohdasta 9 alla.

Voimme myös nimetä henkilökohtaiset tietosi (jotta niitä ei enää voida yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastollisiin tarkoituksiin. Tällöin voimme käyttää näitä tietoja määräämättömän ajan ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

9. Oikeudelliset oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi. Lyhyesti sanottuna, sinulla on oikeus:
(a) pyytää pääsyä henkilötietoihisi.
(b) pyytää henkilötietojesi korjaamista.
(c) pyytää henkilötietojesi poistamista.
(d) kieltäytyä käsittelemästä henkilötietojasi.
(e) pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
(f) pyytää henkilötietojesi siirtoa.
(g) peruuttaa suostumuksesi.

Jos haluat käyttää jotakin yllä mainituista oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@brainactivepanels.com.

Sinun ei tarvitse maksaa maksua pääsystä henkilötietoihisi (tai minkään muun oikeuden käyttämiseen). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan sinun oikeuden käyttää henkilötietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä kysyäksesi lisätietoja pyynnöstäsi nopeuttaaksesi vastaustamme.

Yritämme vastata kaikkiin laillisiin pyyntöihin yhden kuukauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Toisinaan se voi viedä meitä pidempään kuin kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.