Skip links

Privaatsuspoliitika

Jõustumiskuupäev: 20. mai 2018
Viimati muudetud: 20. mai 2018

1. Sissejuhatus ja mõisted

Rumeenias aadressil Weiner Palada 33c, 077040 Chiajna, Ilfovi maakonnas registreeritud ettevõte Red Orange Research S.R.L., edaspidi “BrainActive“, “me“, “meie“, “meile” või “ettevõte“, ehitab ja haldab veebikogukondi, mis koosnevad inimestest, kes nõustuvad täitke küsitlusi ja jagage rahaliste hüvede eest arvamusi toodete, teenuste, poliitika ja muude teemade kohta. Need kogukonnad hõlmavad inimesi kogu maailmast ja neid nimetatakse edaspidi “veebipaneelideks“, “veebipaneeliks“, “paneelideks” või “paneel“.

Teie” ja “ise” viitavad teile kui indiviidile ja meie veebipaneeli liige.

Tarkvara, mida kasutame oma paneelide haldamiseks, nimetatakse edaspidi “platvormiks“.

Meie platvormil registreerides saate meie veebipaneeli liikmeks ja sellest tulenevalt peate andma meile mõned isikuandmed. Teie kuulumine meie paneelidesse võimaldab teil osaleda meie arvamusuuringutes, kuid teie osalemine on vabatahtlik.

Meie andmekaitseametniku e-posti aadress on dpo@brainactivepanels.com.

Kui te pole rahul teie andmete kogumise ja kasutamise viisiga, on teil õigus esitada kaebus ANSPDCP-le, Rumeenia andmekaitseküsimuste järelevalveasutusele (www.dataprotection.ro). Oleksime tänulikud, kui võtaksite kaebuse korral kõigepealt meiega ühendust, et saaksime proovida seda lahendada.

On väga oluline, et teave, mida me teie kohta hoiame, oleks täpne ja ajakohane. Kui teie isiklik teave muutub, andke meile sellest teada, saates meile e-posti aadressil support@brainactivepanels.com.

Tundlike andmete töötlemiseks on vaja teie selget nõusolekut.

2. Kuidas me teie isikuandmeid kasutame?

Kasutame teie isikuandmeid ainult siis, kui meil on seaduslik luba. Teie isikuandmeid kasutatakse kõige sagedamini järgmiselt:
(a) kus peame looma omavahelise suhte (saama meie platvormi liikmeks, osalema meie arvamusuuringutes ja jagama teie andmeid klientidega, kes tellisid meie korraldatud arvamusuuringud).
(b) kui see on vajalik meie (või kolmanda isiku) õigustatud huvide jaoks ja kui teie huvid ja põhiõigused ei ületa neid huve.
(c) kus peame täitma juriidilisi või regulatiivseid kohustusi.

Üldiselt ei tugine me nõusolekule teie isikuandmete töötlemise seadusliku alusena. Meie koostöö olemus on see, et meie paneelisse registreerumisega lubatakse teil töödelda teie isikuandmeid. Võimalik, et mõnikord esitate meile tundlikke andmeid teie kohta. Tundlikud andmed tähistavad teavet, mis sisaldab üksikasju teie rassi või etnilise kuuluvuse, usuliste või filosoofiliste veendumuste, seksuaalelu, seksuaalse sättumuse, poliitiliste arvamuste, ametiühingusse kuulumise kohta, teavet teie tervise kohta ning geneetilisi ja biomeetrilisi andmeid (nt silmaliigutuste jälgimine või näo kodeerimine). Põhjus, miks võite valida meile mis tahes ülaltoodud teabe, on see, et annate oma nõusoleku teid kaasamiseks laiemasse arvamusuuringutesse, et saaksite teenida suuremat kasu. Me ei kogu kriminaalasjades süüdimõistvate kohtuotsuste ja süütegude kohta teavet. Teie tundlike andmete töötlemisel lähtume teie nõusolekust.

Teil on igal ajal õigus loobuda meie koostööst või tühistada ainult oma nõusolek delikaatsete andmete töötlemiseks, saates meile e-kirja aadressil support@brainactivepanels.com.

3. Teie isikuandmete töötlemise eesmärgid

Altpoolt leiate kirjelduse teie isikuandmete kasutamise kavade kohta ja nende andmete töötlemise õiguslikest alustest. Oleme ka selgitanud, millised on meie õigustatud huvid.

Me võime teie isikuandmeid töödelda rohkem kui ühel seaduslikul alusel, sõltuvalt konkreetsest eesmärgist, milleks me teie andmeid kasutame. Palun kirjutage meile e-posti aadressil dpo@brainactivepanels.com, kui vajate üksikasju konkreetse õigusliku aluse kohta, millele me teie isikuandmete töötlemisel tugineme, kui alltoodud tabelis on nimetatud rohkem kui ühte õiguslikku alust.

eesmärk / tegevus Andmetüüp töötlemise seaduslik alus
Et registreerida teid meie veebipaneeli uueks liikmeks (a) Vanus
(b) Seks
(c) Piirkond
(d) E-posti aadress
Teiega suhte loomine – meie paneeli liikmeks registreerumine.
Stiimulite töötlemine ja edastamine:
(a) Maksete ja teenustasude haldamine
(a) Identiteet
(b) Kontaktandmed
(c) Finantsandmed
(d) Tehing
(a) Teiega suhte loomine
(b) See on vajalik meie õigustatud huvides, et teile põhjendatud põhjuse puudumisel nõutaksite teile tagasi makstud summad.
Teiega suhete haldamiseks, mis hõlmab järgmist:
(a) Teile teatamine meie tingimuste ja privaatsuseeskirjade muudatustest
(b) Ülevaate või küsitluse täitmise palumine
(a) Identiteet
(b) Kontaktandmed
(c) Profiil
(d) Turundus ja kommunikatsioon
(a) Teiega suhte loomine
(b) Vajalik, kui peame täitma juriidilist kohustust
(c) Meie jaoks on vaja oma andmeid ajakohastada ja uurida, kuidas meie tooteid / teenuseid kasutatakse
meie ettevõtte ja meie saidi haldamiseks ja kaitsmiseks (sealhulgas mis tahes tehniliste probleemide lahendamine, andmete analüüs, testimine, süsteemi hooldus, tugi, andmete esitamine ja andmete hostimine) (a) Identiteet
(b) Kontaktandmed
(c) Tehnilised andmed
(a) Vajalik meie õigustatud huvide jaoks, mis on seotud meie äritegevuse juhtimisega, halduse ja IT-teenuste pakkumisega, võrguturbega, pettuste ärahoidmisega ning ettevõtte ümberkorraldamise või kontserni ümberkorraldamisega seoses
(b) Vajalik, kui peame täitma juriidilist kohustust
Andmeanalüütika kasutamiseks meie veebisaidi, toodete / teenuste, turunduse, kliendisuhete ja kogemuste täiustamiseks (a) Tehnilised andmed
(b) Kasutusandmed
Vaja on meie õigustatud huvide jaoks määratleda meie toodete ja teenuste klienditüübid, hoida meie saiti ajakohasena ja asjakohasena, arendada oma ettevõtet ja rakendada oma turundusstrateegiat
Teile ettepanekute ja soovituste pakkumine teile huvi pakkuvate kaupade või teenuste kohta (a) Identiteet
(b) Kontaktandmed
(c) Tehnilised andmed
(d) Kasutusandmed
(e) Profiil
meie toodete / teenuste arendamiseks ja ettevõtte laiendamiseks vajalik meie õigustatud huvide jaoks
Jagage oma kontaktandmeid meie alltöövõtjatega, et saaksite otseselt osaleda nende küsitlustes (a) Kontaktandmed vajalik osalemiseks küsitlustes, mida viivad läbi otse meie alltöövõtjad

4. E-posti suhtlus

Meilt saate meilisõnumeid:
(a) kui kutsume teid uuringus osalema;
(b) kui pakume teile asjakohast teavet meie platvormi toimimise kohta (nt riigipühad, meie tingimuste muudatused, maksetega seotud teave jne).

Enne kui hakkame teile turundusmeilisõnumeid saatma (välja arvatud meie koostööl põhinevat asjakohast teavet) või enne teie isikuandmete jagamist kolmandate osapooltega turunduse eesmärgil, küsime teie selget nõusolekut.

5. Teie isikuandmete avalikustamine

Ülaltoodud tabelis täpsustatud eesmärkidel peame võib-olla jagama teie isikuandmeid allpool nimetatud osapooltega:
(a) teenuseosutajad, kes pakuvad IT- ja süsteemihaldusteenuseid.
(b) professionaalsed nõustajad, sealhulgas juristid, pankurid, audiitorid ja kindlustusandjad, kes pakuvad nõustamis-, pangandus-, kindlustus- ja raamatupidamisteenuseid.
(c) Rumeenias ja muudes asjassepuutuvates jurisdiktsioonides asuvad maksuhaldurid, seadusandjad ja muud sarnased asutused, kes nõuavad teatavatel asjaoludel andmete töötlemise toimingute kohta aruandlust.
(d) kolmandad isikud, kellele me müüme või võõrandame või kellega me ühendame osa oma ärist või varast, või töövõtjatele teie osalemiseks üksikasjalikes uuringutes.

Nõuame, et kõik teie andmeid saavad kolmandad osapooled austaksid teie isikuandmete turvalisust ja käitleksid neid vastavalt seadusele. Sellistel kolmandatel isikutel on lubatud töödelda teie isikuandmeid ainult kindlaksmääratud eesmärkidel ja vastavalt meie juhistele.

Teatud uuringutes osalemisel võidakse teil küsida, kas soovite, et mõnda teie isikuandmeid jagataks meie läbiviidud uuringute kasusaajatega, et saaksite osaleda uuringute järgmistes etappides. Me jagame teie isikuandmeid ainult siis, kui olete nõus selliste toimingutega.

6. Rahvusvahelised ülekanded

Jagame teie isikuandmeid ettevõtete grupis, mis hõlmab teie andmete edastamist väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP).

Riigid, mis asuvad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP), ei paku teie isikuandmetele alati sama kaitsetaseme, seega on Euroopa seadused keelanud isikuandmete edastamise väljaspool EMPd, välja arvatud juhul, kui edastamine vastab teatud kriteeriumidele.

Paljud meie kolmandate osapoolte teenusepakkujad asuvad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP), seega hõlmab teie isikuandmete töötlemine andmete edastamist väljaspool EMP-d.

Kui edastame teie isikuandmeid väljaspool EMP-d, anname endast parima, et tagada andmete samasugune turvalisuse tase, rakendades vähemalt ühte järgmistest kaitsemeetmetest:
(a) edastame teie isikuandmeid ainult nendesse riikidesse, mida Euroopa Komisjon on pidanud isikuandmete piisavaks kaitseks; või
(b) kui me kasutame teatavaid teenuseosutajaid, võime kasutada spetsiaalseid lepinguid või Euroopa Komisjoni poolt heaks kiidetud käitumisreegleid või sertifitseerimismehhanisme, mis pakuvad isikuandmetele sama kaitset, mis tal Euroopas; või
(c) kui me kasutame Ameerika Ühendriikides asuvaid pakkujaid, võime neile andmeid edastada, kui nad on osa EL-USA privaatsuskilbist, mis nõuab neilt Euroopa ja USA vahel jagatavatele isikuandmetele sarnast kaitset.

Kui ükski ülaltoodud kaitsemeetmetest pole saadaval, võime küsida teie selgesõnalist nõusolekut konkreetse isikuandmete edastamiseks. Teil on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta, saates meile e-kirja aadressil dpo@brainactivepanels.com. Kui soovite lisateavet konkreetse mehhanismi kohta, mida kasutame teie isikuandmete edastamiseks väljaspool EMP-d, saatke meile e-kiri aadressil dpo@brainactivepanels.com.

7. Andmete turvalisus

Oleme kasutusele võtnud sobivad turvameetmed, et takistada teie isikuandmete tahtmatut kadumist, nende volitamata kasutamist või juurdepääsu neile, samuti nende muutmist või avalikustamist. Lisaks piirame juurdepääsu teie isikuandmetele nende töötajate, esindajate, alltöövõtjate ja muude kolmandate osapooltega, kellel on konkreetne vajadus selliseid andmeid teada. Nad töötlevad teie isikuandmeid ainult meie juhiste alusel ja nende suhtes kehtib konfidentsiaalsuskohustus.

Lisaks oleme kehtestanud menetlused võimalike isikuandmete rikkumiste käsitlemiseks; teavitame teid andmete rikkumisest ja teavitame ka kõiki kohaldatavaid reguleerijaid, kui meil on seadusest tulenev kohustus seda teha.

8. Andmete säilitamine

Me säilitame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik nende eesmärkide saavutamiseks, mille jaoks me neid kogusime, sealhulgas mis tahes juriidiliste, raamatupidamis- või aruandlusnõuete täitmiseks.

Isikuandmete sobiva säilitustähtaja määramiseks võtame arvesse isikuandmete hulka, laadi ja tundlikkust, teie isikuandmete loata kasutamisest või avalikustamisest tulenevat potentsiaalset kahju tekitamise ohtu, eesmärkidel, milleks teie isikuandmeid töötleme ja võimalus neid eesmärke saavutada muude vahendite abil, samuti kohaldatavad juriidilised nõuded.

Seaduse järgi peame säilitama oma klientide kohta põhiteavet (sealhulgas kontaktandmeid, isikuandmeid, finants- ja tehingute andmeid) kümme aastat pärast seda, kui nad on enam maksustamise eesmärgil kliendid.

Võite paluda meil oma andmed kustutada: lisateavet leiate allpool punktist 9.

Samuti võime teie isikuandmed anonüümseks muuta (nii et neid ei saa enam teiega seostada) teadusuuringute või statistilistel eesmärkidel; sel juhul võime seda teavet kasutada määramata aja jooksul ilma teile ette teatamata.

9. Teie seaduslikud õigused

Teatud tingimustel on teil andmekaitseseadustest tulenevad õigused teie isikuandmetele. Lühidalt, teil on õigus:
(a) taotleda juurdepääsu oma isikuandmetele.
(b) taotleda oma isikuandmete parandamist.
(c) taotleda oma isikuandmete kustutamist.
(d) keelduda teie isikuandmete töötlemisest.
(e) taotleda teie isikuandmete töötlemise piiramist.
(f) taotleda oma isikuandmete edastamist.
(g) võtke oma nõusolek tagasi.

Kui soovite mõnda ülaltoodud õigustest kasutada, saatke meile e-kiri aadressil support@brainactivepanels.com.

Teie isikuandmetele juurdepääsu saamiseks (või muude õiguste kasutamiseks) ei pea te maksma lõivu. Võime siiski nõuda mõistlikku tasu, kui teie taotlus on selgelt alusetu, korduv või ülemäärane. Teise võimalusena võime keelduda nendes olukordades teie taotluse täitmisest.

Võimalik, et peame küsima teilt täpset teavet, mis aitab meil teie identiteeti kinnitada ja tagada teie juurdepääsu teie isikuandmetele (või kasutada mõnda muud teie õigust). See on turvameede, millega tagatakse, et isikuandmeid ei avaldata ühelegi isikule, kellel pole õigust seda saada. Samuti võime teiega ühendust võtta, et küsida teie vastuse kiirendamiseks lisateavet seoses teie taotlusega.

Püüame vastata igale õigustatud taotlusele ühe kuu jooksul alates selle saamisest. Vahel võib see võtta kauem kui kuu, kui teie taotlus on eriti keeruline või kui olete esitanud mitu taotlust. Sel juhul teavitame teid ja hoiame teid kursis.