Skip links

Политика за поверителност

Дата на влизане в сила: 20 май 2018 г.
Последна редакция: 20 май 2018 г.

1. Въведение и определения

Red Orange Research S.R.L., компания, регистрирана в Румъния на ул. Weiner Palada 33c, 077040 Chiajna, окръг Ilfov, наричана по-долу “BrainActive“, “ние“, “наш“, “нас” или “компанията“, изгражда и управлява онлайн общности, създадени от хора, които са съгласни да попълнете анкети и споделяйте мнения по продукти, услуги, политика и други теми в замяна на парични награди. Тези общности включват хора от цял ​​свят и по-нататък ще бъдат наричани “онлайн панели“, “онлайн панел“, “панели” или “панел“.

вие“, “вашите” и “себе си” се отнасят към вас като индивид и член на нашия онлайн панел.

Софтуерът, който използваме за управление на нашите панели, ще бъде наричан по-нататък “платформа“.

Регистрирайки се в нашата платформа, вие ставате член на нашия онлайн панел и в резултат на това ще бъдете задължени да ни предоставите някои лични данни. Вашето членство в нашите панели ви дава право да участвате в нашите проучвания на общественото мнение, но вашето участие е доброволно.

Имейл адресът на нашия служител по защита на данните е dpo@brainactivepanels.com.

Ако не сте доволни от начина, по който събираме и използваме вашите данни, имате право да подадете жалба до ANSPDCP, румънския надзорен орган по въпросите на защитата на данните (www.dataprotection.ro). Ще Ви бъдем благодарни, ако първо се свържете с нас, когато имате оплакване, за да можем да се опитаме да го разрешим.

Много е важно информацията, която притежаваме за вас, да е точна и актуална. Моля, уведомете ни, когато личната ви информация се промени, като ни изпратите имейл на support@brainactivepanels.com.

Изискваме вашето изрично съгласие за обработка на чувствителни данни.

2. Как използваме вашите лични данни

Ние ще използваме вашите лични данни само когато ни е законно разрешено. Най-честите употреби на вашите лични данни са:
(а) където трябва да осъществим връзката между нас (да станем член на нашата платформа, да участваме в нашите проучвания на общественото мнение и да споделяме вашите данни с клиентите, които са поръчали проучванията на общественото мнение, които провеждаме).
(b) когато това е необходимо за нашите законни интереси (или тези на трета страна) и когато вашите интереси и основни права не надхвърлят тези интереси.
(c) когато трябва да спазваме правно или регулаторно задължение.

По принцип ние не разчитаме на съгласието като правно основание за обработка на вашите лични данни. Същността на нашето сътрудничество е, че като се регистрираме в нашия панел, ние имаме право да обработваме вашите лични данни. Възможно е понякога да ни предоставяте чувствителни данни за вас. Чувствителните данни се отнасят до информация, която включва подробности за вашата раса или етническа принадлежност, религиозни или философски убеждения, сексуален живот, сексуална ориентация, политически мнения, членство в профсъюзи, информация за вашето здраве и генетични и биометрични данни (напр. Проследяване на движенията на очите ви или кодиране на лицето). Причината, поради която можете да изберете да ни предоставите някоя от горните данни, е да дадете съгласието си да ви включим в по-широк кръг от проучвания на общественото мнение, за да можете да генерирате по-високи награди. Ние не събираме информация за наказателни присъди и престъпления. Когато обработваме вашите чувствителни данни, ние ще разчитаме на вашето съгласие.

По всяко време имате право да се откажете от нашето сътрудничество или само да оттеглите съгласието си за обработка на вашите чувствителни данни, като ни изпратите имейл на support@brainactivepanels.com.

3. Цели за обработка на вашите лични данни

По-долу можете да намерите описание на начините, по които възнамеряваме да използваме вашите лични данни, и правните основания, на които ще обработваме такива данни. Обяснихме и какви са нашите законни интереси.

Ние можем да обработваме вашите лични данни за повече от едно основателно основание, в зависимост от конкретната цел, за която използваме вашите данни. Моля, изпратете ни имейл на dpo@brainactivepanels.com, ако имате нужда от подробности относно конкретното правно основание, на което разчитаме да обработим личните ви данни в случаите, когато повече в таблицата по-долу е посочено повече от едно правно основание.

Цел / активност Тип данни Законна основа за обработка
За да ви регистрирам като нов член на нашия онлайн панел (a) Възраст
(b) Секс
(c) Регион
(d) имейл адрес
Осъществяване на връзката с вас – регистриране като член на нашия панел.
За да обработим и предоставим стимулите си:
(a) Управление на плащания и такси
(a) Идентичност
(b) данни за контакт
(c) Финансови данни
(d) транзакция
(a) Осъществяване на връзката с Вас
(b) Необходими за законните ни интереси за възстановяване на плащания, доставени ви при липса на обоснована причина
За да управляваме нашите отношения с вас, които ще включват:
(а) Уведомяваме ви за промени, направени в нашите Общи условия или нашата Политика за поверителност
(b) Да ви помоля да оставите преглед или да попълните анкета
(a) Идентичност
(b) данни за контакт
(c) Профил
(d) Маркетинг и комуникации
(a) Осъществяване на връзката с вас
(b) Необходимо е, когато трябва да спазваме правно задължение
(c) Необходимо е да поддържаме актуализираните си записи и да проучваме как се използват нашите продукти / услуги
За администриране и защита на нашия бизнес и нашия сайт (включително коригиране на технически проблем, анализ на данни, тестване, поддръжка на системата, поддръжка, отчитане и хостинг на данни) (a) Идентичност
(b) данни за контакт
(c) Технически данни
(a) Необходими за нашите законни интереси за управление на нашия бизнес, предоставяне на административни и ИТ услуги, мрежова сигурност, предотвратяване на измами и в контекста на бизнес реорганизация или групово преструктуриране
(b) Необходимо е, когато трябва да спазваме правно задължение
За да използваме анализа на данни за подобряване на нашия уебсайт, нашите продукти / услуги, маркетинг, взаимоотношения с клиенти и опит (a) Технически данни
(b) Данни за употреба
Необходимо е за нашите законни интереси да определим типове клиенти за нашите продукти и услуги, да поддържаме актуализиран и актуален сайтът ни, да развиваме нашия бизнес и да прилагаме маркетинговата си стратегия
Да ви отправя предложения и препоръки относно стоки или услуги, които могат да ви представляват интерес (a) Идентичност
(b) данни за контакт
(c) Технически данни
(d) Данни за употреба
(e) Профил
Необходими за нашите законни интереси за развитие на нашите продукти / услуги и разрастване на нашия бизнес
За да споделите вашите данни за контакт с нашите подизпълнители, така че можете да участвате директно в техните проучвания (a) Данни за контакт Необходимо за вашето участие в анкети, направени пряко от нашите подизпълнители