Skip links

Politika e cookie-t

Data e efektshme: 20 maj 2018
Rishikimi i fundit: 20 maj, 2018

Farë është një cookie?

Një “cookie” është një pjesë e informacionit që ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Cookies regjistrojnë mënyrën se si lundroni në një faqe në internet në mënyrë që, kur të vizitoni përsëri atë faqe në internet, ajo mund të tregojë opsione të përshtatura bazuar në informacionin e ruajtur gjatë vizitës tuaj të fundit. Cookies gjithashtu mund të përdoren për të analizuar trafikun dhe për reklama dhe qëllime të marketingut.

Cookies përdoren nga pothuajse të gjitha faqet e internetit dhe nuk dëmtojnë sistemin tuaj.

Nëse doni të kontrolloni ose ndryshoni llojet e cookies që përdor kjo faqe në internet, mund ta bëni atë në cilësimet e shfletuesit tuaj. Ju mund të bllokoni cookies në çdo kohë duke aktivizuar cilësimin në shfletuesin tuaj që ju lejon të refuzoni të gjitha cookie-t ose vetëm disa prej tyre. Sidoqoftë, nëse bllokoni të gjitha cookie-t (përfshirë cookies thelbësore), nuk mund të keni mundësi të përdorni faqen tonë ose pjesë të tij.

Si i përdorim cookie-t?

Ne përdorim cookie për të kuptuar më mirë se si e përdorni faqen tonë të internetit dhe për të ndjekur ndonjë model në përdorimin tuaj. Kjo më tej na ndihmon për të zhvilluar dhe përmirësuar faqen tonë të internetit dhe gjithashtu për të ndërtuar produkte dhe / ose shërbime në përgjigje të asaj që ju mund të dëshironi ose dëshironi.

Cookies janë ose:
(a) Cookies e sesionit: këto ruhen vetëm në kompjuterin tuaj gjatë seancës tuaj të internetit dhe fshihen automatikisht kur mbyllni shfletuesin tuaj – ata zakonisht ruajnë një ID të seancës anonime duke ju lejuar të shfletoni një faqe në internet pa pasur nevojë Hyni në secilën faqe, por ato nuk mbledhin të dhëna personale nga kompjuteri juaj; ose
(b) Cookie të qëndrueshme: një cookie e vazhdueshme ruhet si skedar në kompjuterin tuaj dhe mbetet aty kur mbyllni shfletuesin tuaj të internetit. Cookie mund të lexohet nga faqja e internetit që e ka krijuar kur vizitoni përsëri atë faqe interneti. Ne përdorim cookie të vazhdueshme për Google Analytics.

Cookies gjithashtu mund të kategorizohen si më poshtë:
(a) Cookie rreptësisht e nevojshme: këto cookie janë thelbësore për t’ju mundësuar të përdorni në mënyrë të efektshme uebfaqen, siç është kur blini një produkt dhe / ose shërbim, dhe për këtë arsye nuk mund të fiken. Pa këto cookie, shërbimet në dispozicion për ju në faqen tonë të internetit nuk mund të ofrohen. Këto cookie nuk mbledhin informacione për ju që mund të përdoren për marketing ose duke kujtuar se ku keni qenë në Internet.
(b) Cookie të performancës: këto cookie na mundësojnë të monitorojmë dhe përmirësojmë performancën e faqes sonë të internetit. Për shembull, ata na lejojnë të numërojmë vizitat, të identifikojmë burimet e trafikut dhe të shohim se cilat pjesë të faqes janë më të njohura.
(c) Cookie e Funksionalitetit: këto cookie lejojnë uebfaqen tonë të kujtojë zgjedhjet që ju bëni dhe të ofroni veçori të përmirësuara. Për shembull, ne mund të jemi në gjendje t’ju ofrojmë lajme ose azhurnime të rëndësishme për shërbimet që përdorni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të siguruar shërbime që keni kërkuar, të tilla si shikimi i një videoje ose komentimi në një blog. Informacioni që këto koleksione mbledhin zakonisht janë anonime.

Ju lutemi vini re se palët e treta që reklamojnë në faqen tonë të internetit (përfshirë, për shembull, rrjetet e reklamimit dhe ofruesit e shërbimeve të jashtme si shërbimet e analizës së trafikut në internet) gjithashtu mund të përdorin cookie, mbi të cilat ne nuk kemi kontroll. Këto cookie ka të ngjarë të jenë cookie analitike / të performancës ose që synojnë cookie.