Skip links

Hyr ose Regjistrohu

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në support@brainactivepanels.com. Faleminderit!


Hyr

Nëse tashmë keni një llogari në BrainActive, ju lutemi shkruani adresën e emailit dhe fjalëkalimin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në Hyr. Shtë e mundur që do t’ju kërkohet të kaloni një test të vëmendjes (captcha); në atë rast, thjesht ndiqni udhëzimet e paraqitura në ekran. Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj ose fjalëkalimi nuk po funksionon, klikoni në “Ke harruar fjalëkalimin tënd?” për ta rivendosur atë.

Regjistrohu

Nëse ende nuk keni një llogari në BrainActive, ju lutemi klikoni në butonin Regjistrohu, zgjidhni gjininë tuaj, plotësoni të gjitha fushat bosh, shënoni kutinë në në fund dhe pastaj kliko në Regjistrohu. Fjalëkalimi që ju zgjidhni duhet të ketë të paktën 8 karaktere, me shkronja të mëdha dhe të vogla, duhet të përmbajë të paktën një numër dhe një simbol (!@#$%^&*?_~-£.). Në pak minuta do të merrni një email nga ne me një lidhje aktivizimi; ju lutemi klikoni në atë lidhje për të konfirmuar anëtarësimin tuaj dhe do të filloni të merrni ftesa për anketime brenda ditëve të ardhshme!