Skip links

Mirë se vini!

BrainActive është një rrjet global i bashkësive në internet i krijuar nga njerëz që ndajnë mendime në lidhje me produktet dhe shërbimet që janë pjesë e jetës së tyre të përditshme në këmbim të ndryshme llojet e shpërblimeve. Nëse jeni të interesuar të ndikoni në botën përreth jush dhe të bëni të ardhura shtesë në të njëjtën kohë, ju jeni në vendin e duhur. Klikoni në butonin më poshtë për të filluar.

Hyr / Regjistrohu

Qëndro i lidhur

Lehtë si 1-2-3

Fitoni shpërblime
në 3 hapa të thjeshtë

Për tu siguruar që të mos humbasni asnjë mundësi nga ne, kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike sa më shpesh të jetë e mundur, në mënyrë ideale në baza ditore. Sondazhet qëndrojnë të hapura për një kohë të kufizuar, kështu që është një ide e mirë të klikoni në lidhjen e sondazhit, sapo të merrni ftesën me email.

Pasi të merrni një ftesë, thjesht klikoni në lidhjen e anketës brenda emailit dhe plotësoni pyetësorin. Nuk ka asnjë përgjigje të drejtë ose të gabuar, thjesht ndani mendimet tuaja më të ndershme. Në këtë mënyrë klientët tanë mund të mbledhin informacione përkatëse, të cilat do t’i përdorin për të përmirësuar produktet ose shërbimet e tyre ose për të lançuar të reja.

Sa herë që mbaroni një studim me sukses, menjëherë merrni një shumë parash në llogarinë tuaj BrainActive. Dhe, pasi të keni arritur pragun minimal në llogarinë tuaj, zakonisht ekuivalentin e 10 Euro, thjesht mund ta shkëmbeni atë për kartat e dhuratave në internet ose llojet e tjera të ngjyrave shpërblime tërheqëse.

Rreth nesh

BrainActive menaxhon panelet në internet të bëra nga njerëz nga e gjithë bota, të cilët ndajnë mendimet e tyre për produktet dhe shërbimet që ata përdorin në këmbim të llojeve të ndryshme të shpërblime. Këtu keni një listë të shkëlqyeshme të arsyeve për t’u bashkuar me ne, nëse nuk e keni bërë atë tashmë.

Merrni sondazhe shpesh

Ne bëjmë dhjetëra mijëra sondazhe çdo vit në të gjithë globin, kështu që gjithmonë ka shumë mundësi për ju.

Koha është thelbësore

Të gjithë janë shumë të zënë këto ditë, ne e kuptojmë vërtet atë. Kjo është arsyeja pse ne kemi një kohëzgjatje të kufizuar të përfundimit të caktuar në secilin studim, në mënyrë që të mos marrë asnjëherë shumë kohë për ta plotësuar atë.

Ndikimi në të ardhmen

Me plotësimin e sondazheve ju merrni mundësinë të ndikoni në mënyrën se si do të duken produktet dhe shërbimet e ardhshme, cilat tipare do të kenë dhe sa do të kushtojnë.

Qasje e lehtë në sondazhe

Plotësoni sondazhe në kompjuterin tuaj desktop, laptop, tablet apo smartphone, kurdo që të mundeni dhe kudo që të jeni, edhe kur prisni të hipni në një aeroplan, për shembull.

Tërheqja e shpejtë e shpërblimeve

Në BrainActive pasi të keni shlyer shpërblimet, i merrni brenda 3 ditëve të ardhshme të punës. Asnjë pyetje e bërë, asnjë vonesë nuk tolerohet. Ky është rregulli ynë standard i pagesës dhe ai vlen për çdo vend ose lloj shpërblimi.

Intimitet absolut

BrainActive është plotësisht në përputhje me GDPR, ligji më i rreptë në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale në Bashkimin Evropian. Ju mund të siguroheni që të dhënat tuaja mbahen në kushte më të sigurta dhe përdoren vetëm për qëllime të kërkimit të tregut.

Farë na bën të veçantë?

Njerëz entuziastë që kanë dëshirë të bëjnë një ndryshim të vërtetë

A jeni lodhur duke pritur javë për të marrë shpërblimin që ju keni riblerur? Ne gjithashtu. Fatkeqësisht, shumë kompani që menaxhojnë panelet në internet kanë vonesa të gjata në pagimin e stimujve për anëtarët e tyre. Shtë një metodë për të mbrojtur fluksin e parave të tyre.

Ne na pëlqen të jemi të ndryshëm, në një mënyrë të mirë. Në BrainActive Panelet shpërblimet paguhen brenda 3 ditëve të punës nga momenti kur bëni një kërkesë për tërheqje, pa bërë pyetje dhe pa humbur një minutë të vetme të kohës tuaj.

Provoni dhe shikoni pse kaq shumë njerëz të tjerë zgjodhën të bëhen anëtar të komuniteteve tona online.

Fillo
Kush është BrainActive

Numrat flasin

Pra: kush jemi ne? Si gjithmonë, numrat dhe fotografitë tregojnë tregimin më mirë se fjalët. Shikoni një përmbledhje të shkurtër të arritjeve tona në anën e djathtë.

Panelet menaxhuese në
45
vende
Mbi
20000
Euro/muaj të paguar si shpërblim
Të paktën
25000
sondazhe në muaj
Faqe e përkthyer në
39
gjuhë
Stafi në
3
kontinente
Më shumë se
5000
pyetje të trajtuara në muaj
Rreth paneleve në internet

Farë është një panel në internet

Ta themi thjesht, panelet në internet janë bashkësi të përdoruesve të internetit që pranojnë të ndajnë mendime në lidhje me produktet dhe shërbimet që ata përdorin ose dinë për këmbimin e një lloji të shpërblim, të tilla si kartat e dhuratave. Të jesh anëtar i një paneli në internet është absolutisht falas dhe feedback-u i ndarë përdoret vetëm për qëllime të kërkimit të tregut.

Gati për të filluar?

Hyr / Regjistrohu

Shpërblime

Ju mund të gjeni më poshtë llojet e shpërblimeve që ne ofrojmë aktualisht; ju lutemi klikoni në “Lexo më shumë” për të parë informacione shtesë se si funksionojnë dhe cilat kufizime mund të kenë.

Transferimi i parave

Një shërbim global që ofron transferime të menjëhershme të parave ndërmjet njerëzve dhe midis bizneseve, duke lejuar pagesa dhe tërheqje.

Lexo më shumë
Amazon logo

Kartat e dhuratave

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të bërë disa pazar në Amazon! Thjesht përdorni këto karta dhuratë në internet për të zbritur totalin e blerjeve tuaja.

Lexo më shumë

Klientë për të cilët kemi kryer sondazhe

Sondazhet janë një mënyrë shumë e popullarizuar për të zbuluar se si duhet të duken produktet dhe shërbimet e tanishme dhe të ardhshme, sa duhet të kushtojnë dhe si duhet të paketohen, ndër të tjera. Klientët nga të gjitha industritë përdorin sondazhe rregullisht për të optimizuar praninë e tyre në treg.

Dëshmi

Mos u beso vetëm fjalëve tona. Anëtarët e paneleve tona në internet janë gjithashtu mbështetësit tanë më të mëdhenj. Dëshironi të dini se çfarë mendojnë për ne? Thjesht hidhni një vështrim më poshtë për të parë disa nga mesazhet që ata na dërguan.

“Përvojë e shkëlqyer me BrainActive deri më tani, nga të gjitha pikëpamjet. Unë bëj sondazhe mjaft shpesh dhe mendoj se kjo është një nga mënyrat prodhuese për të kaluar kohën time të lirë.”

Jim Henderson

“Epo, kam provuar kompani të ndryshme panelesh, por kurrë nuk i kam marrë paratë e mia kaq shpejt… Jam shumë e sigurt që askush tjetër nuk e bën këtë.”

Trevor

“Para se të gjeta BrainActive, unë u mësova të dërgoja mijëra mesazhe për të mbështetur ekipin, duke u përpjekur të zbuloja se ku janë shpërblimet e mia. Whatfarë makthi! Kjo nuk është më rasti, pasi tani marr rrugën time më të shpejtë dhe pa nevojë të dërgoj një email të vetëm. :)”

Jean-Michel Lefevre

“Unë në fillim isha pak hezitues, sepse nuk e pata idenë se çfarë është studimi apo si funksionon… Vendim i mirë për ta provuar. Faleminderit, BrainActive!”

Annie B.

“Ajo që ata thonë janë ato që bëjnë, e konfirmoj këtë. Jam shumë i lumtur me ta, profesionistë të vërtetë dhe gjithmonë me kohë. Një përvojë e shkëlqyer. Përshëndetje nga Mynihu!”

Johannes Bruck

“Ekipi në BrainActive më ofroi përvojën më të mirë midis të gjitha kompanive anketuese që provova. Shpejtësia e pagesës për mua sa herë që bëj një tërheqje është thjesht e pashembullt. I njëjti është ekipi i shërbimit të tyre për klientët. Unë rekomandoj me forcë BrainActive!”

Mary

Na kontaktoni

Mos ngurroni të na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë ose thjesht email me ekipin tonë të shërbimit të klientit në support@brainactivepanels.com. Ne do të përgjigjemi brenda 24 orëve të ardhshme të punës, megjithëse zakonisht ndodh më shpejt.

    Emri i kompanisë: Red Orange Research S.R.L.
    Adresa: Weiner Palada 33c, 077042, Chiajna, Ilfov, Rumani
    Numri i TVSH-së: RO35177820
    Numri i regjistrimit: J23/3870/2015